Zvezdina velika želja ide u - penziju!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.10.2017.
09:56
Izvor: Sportske.net, Dnevne novine

Kraj?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Početkom leta sve je delovalo kao izvesna stvar - mediji su uveliko najavljivali transfer iskusnog crnogorskog defanzivca Marka Baše u Crvenu zvezdu, pošto je prethodno okončao šestogodišnju saradnju sa francuskim Lilom.

Međutim, vreme je prolazilo, do dogovora nije došlo, pa je Zvezda našla neka druga rešenja u odbrambenoj liniji tima. Tokom leta angažovani su Vujadin Savić i Srđan Babić na pozicijama štopera i to za sada daje sjajne rezultate.

O Marku Baši se više nije mnogo pisalo, sve do danas, kada crnogorski mediji, pozivajući se na dnevne novine, najavljuju da će 34-godišnji fudbaler okačii kopačke o klin.

Tokom letnjeg prelaznog roka nije uspeo da pronađe klub adekvatan njegovim potrebama u ovom trenutku, pa je navodno odlučio da stavi tačku na profesionalnu igračku karijeru.

Afirmaciju na domaćoj sceni stekao je u dresu OFK Beograda, od 2000. do 2005. godine, od kada i potiče njegovo poznatstvo sa sadašnjim generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem. To je bio i razlog više za letošnje spekulaije o Bašinom dolasku na Marakanu, ali se ta Zvezdina želja nije ispunila.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke