Zvezdina uprava radi punom parom - Nije samo napadač, biće i još jedno pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.07.2018.
09:32
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Biće još dobrih vesti za navijače Crvene zvezde tokom ove nedelje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je idealno počela novu sezonu, sve ide po planu, možda čak i bolje od toga, imajući u vidu da u Superligi već posle prvog kola imaju tri boda više od Partizana.

U četiri odigrane utakmice crveno-beli nisu primili nijedan gol, deluju sve moćnije na terenu, što je najviše do izražaja došlo sinoć u utakmici protiv Suduve (3:0).

Mnogo je, dakle, razloga za zadovoljstvo na ''Marakani'', ali uprava kluba čini sve da uskoro Milojevićev tim izgleda još snažnije.

Nedeljama se već piše o novom pojačanju na poziciji napadača, izgleda da je Boaćijev povratak definitivno otpao, pogotovo što se ovih dana vode intenzivni pregovori sa Argentincem Frankom Soldanom iz Santa Fea.

Današnji ''Žurnal'' prenosi da su njegovi zastupnici od ponedeljka uveče u Beogradu, gde pokušavaju da sa čelnicima Crvene zvezde postignu konačan dogovor.

Želja samog igrača da obuče crveno-beli dres nije sporna, iako je tokom leta imao i druge ponude, a utisak je da još ostaje samo da u Santa Feu konačno prihvate da Soldana pošalju na pozajmicu u Zvezdu za 500.000 evra, uz mogućnost otkupa ugovora po znatno višoj ceni.

Vrlo brzo saznaće se da li su ovi pregovori bili uspešni, a ako ne dođe do željenog epiloga, ''plan B'' je Gustavo Blanko Leščuk iz Šahtjora, koji se takođe pominjao prethodnih nedelja.

Ali, ni to nije sve.

Isti list danas takođe prenosi vest da je Zvezda sada zainteresovana da u svoje redove vrati ofanzivnog vezistu Veljka Simića, svog nekadašnjeg omladinca, koji je prerano otišao u inostranstvo, u švajcarski Bazel gde nije uspeo da se nametne, pa se posle nekoliko godina vratio u Srbiju i sada je član Zemuna.

Tokom proleća bio je jedan od najboljih igrača tima iz Gornje varoši, pa sada u Zvezdi žele da mu pruže novu priliku da se dokaže na ''Marakani''. U prilog tome i informacija da ga je Vladan Milojević gledao protiv Čukaričkog u prvom kolu Superlige, kada je baš Simić bio strelac pogotka za Zemun.

Na tu temu se i sam igrač oglasio u izjavi za ''Žurnal'', ne krijući da bi ga takav epilog zaista obradovao.

''Čuo sam za to, ali niko me nije kontaktirao. Zvezda se ne odbija'', jasan je Simić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 25.07.2018
17:22

Nije u pitanju samo napadac, nego stize jos jedno pojacanje za pravo evropsko Zvezdino izdanje.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 25.07.2018
12:18

Veljko Simic i Filip Jankovic u omladincima su bili strasni igraci i predvidjali su im uspesnu karijeru, ali oni nisu slusali svoje srce, nego menadzere koji su radili punom snagom da srozaju Zvezdu. Mislim da bi Simica trebalo vratiti jer je on igrac sa kvalitetama koji su potrebni jednoj Zvezdi, ali samo ako bude onaj kao sto je bio u omladinskom pogonu.

avatar
x90x
Wednesday, 25.07.2018
10:43

"Zvezda se ne odbija", jasan je Simić...
Pa zašto je onda odbio pre koju sezonu i otišao u Bazel ako se ne odbija? Nekad je bolje ćutati i ne davati nikakve izjave, bar dok ne bude njemu samom jasna slika u glavi...

avatar
FamilyHangingOut \'11
Wednesday, 25.07.2018
09:34

Ima se, moze se, citav jedan tim cete dovesti (taman da imate i tu jos jedan za svaki slucaj), nisam ni znao da vam je dosao i taj neki stoper na pozajmicu koja ce kostati 200 hiljada evra...

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 25.07.2018
11:00

A Suma je l izonglirao dovoljno puta loptu da otplati skoro dva milionceta?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 25.07.2018
12:24

Nemoj da ga destabilizujes jer ovo je revoltu najnoviji nalog. Pusti ga bre da malo i on dodje do izrazaja.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Wednesday, 25.07.2018
11:18

Питај Вујадина:-D

avatar
Wednesday, 25.07.2018
11:10

Kako nisi znao, kad visiš na vestima o Zvezdi? Za razliku od drugih Zvezda je ove godine I prihodovala od prodaje!