Zvezdina rutina protiv Zemuna za plus 6!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 05.04.2018.
18:54
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda će imati 6 bodova prednosti u odnosu na Partizan u plej-ofu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Gotov je regularni deo Super lige, a Crvena zvezda je u poslednjem kolu uspela da savlada Zemun sa 3:1 (3:0).

Dosta toga je bilo rešeno nakon 17 minuta utakmice, sva tri gola Crvena zvezda je uspela da postigne u tom periodu.

Prvi je već viđen u 4. minutu, Crvena zvezda je povela sa 1:0 nakon prekida, Ben je izveo slobodan udarac sa 25 metara, uspeo je da pogodi mrežu nemoćnog Miloševića. Dovoljno je bilo ovoga puta da se prebaci živi zid.

Nastavila je Crvena zvezda sa napadima i nakon ovog gola, a novi gol je viđen u 12. minutu, Aleksandar Pešić je uspeo da dokaže da je loša golgeterska forma prošlost.

Ovoga puta je Ben bio u ulozi asistenta, Pešić je u svom stilu gađao suprotan ugao, pogodio je za 2:0.

Sve je bilo rešeno pet minuta kasnije, Radonjić i Pešić su razmenili pasove, proradila je niška veza u redovima Crvene zvezde, Pešić je na kraju pronašao Bena koji uspeva bez velikih problema da ubaci loptu u mrežu za 3:0.

Nekoliko sjajnih akcija Crvene zvezde do kraja poluvremena, Pešić je mogao da dodatno povisi prednost svog tima, takođe je i Radonjić šutirao iz slobodnog udarca, ali promene rezultata nije bilo.

U nastavku odmah gol Zemunaca, došli su do daha, napravili lepu akciju i kaznili neopreznost Crvene zvezde u odbrani, Vukadinović je dobio odličnu loptu, prevario je Borjana i smanjio na 3:1.

Do kraja utakmice nije bilo puno uzbuđenja, Zemun je pretio preko Lasickasa, na drugoj strani je pretio Krstičić, kasnije i Radonjić koji je propustio najbolju priliku u drugom poluvremenu, ali promene rezultata nije bilo, Zvezda je rutinski rešila ovaj meč u svoju korist.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke