Zvezdina računica - 4 boda za LE, 6 za LŠ!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.10.2019.
23:49
Izvor: Sportske.net

Da li se slažete?

Nikola Miloradović/Sportske.net
Nikola Miloradović/Sportske.net

Povezane vesti

Prilično je rano bilo šta kalkulisati, ali Crvena zvezda je trenutno na drugom mestu u grupi B Lige šampiona sa 3 boda i svi dosadašnji rezultati su joj išli na ruku.

Naravno, mislimo na utakmicu u Pireju Olimpijakos-Totenhem i na utakmicu Totenhem-Bajern.

Bajern je prvi sa svih 6 bodova i Crvenoj zvezdi bi odgovaralo da minhenski tim dobija do kraja grupne faze, osim u Beogradu, naravno.

U slučaju da Crvena zvezda savlada Totenhem u jednoj od dve naredne utakmice, što nikako nije nemoguće, apetiti bi značajno porasli i verujemo da bi još jedna pobeda (protiv Bajerna kod kuće ili protiv Olimpijakosa u gostima) bila dovoljna čak i za plasman u drugu fazu Lige šampiona.

Šta bi bilo dovoljno za Ligu Evrope?

Verujemo da su četiri boda dovoljna i to u mečevima sa Totenhemom i Olimpijakosom, sa ukupnih 7 bodova Liga Evrope bi bila zagarantovana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 02.10.2019
12:50

Samo hrabro Zvezdo za zlatno prolece Evrope da se neki u sopstvenim suzama tope.

avatar
FCMV
Wednesday, 02.10.2019
09:22

Kod oba kornera, Marin centrira tacno na centar, odbrana pasivna da ne moze biti pasivnija, trener gostiju bez reakcije na golove.
U Atini ce biti slicna stvar ali 7+.
Zvezda realno moze jos 2 boda uzeti kuci eventualno protiv Tottenhama i Bayerna.

avatar
Z
Wednesday, 02.10.2019
09:00

Pobedimo Oly, odmah kalkulacije. Nabije nas Partizan, odmah menjamo Miloja i sumnajmo u istog.....mi smo specijalan narod!

avatar
JC\'90
Wednesday, 02.10.2019
07:29

Jedna neresena protiv Totinhema i u zadnjem kolu nereseno ili pobeda protivo Olimpijakosa i sigurno smo u LE. Tako da smo sa 5 boda u LE. Jer Olimpijakos gubi sve do kraja, a za zadnje kolo, videcemo.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 02.10.2019
05:27

Lepo je biti u poziciji da u LS mozemo da mastamo i imam realne sanse da prezimimo. Kljucna ce biti utakmica sa Totenhemom kuci jer ako tu izvucemo pozitivan rezultat onda idemo dalje sigurno. Srusili smo sampiona Evrope prosle godine pa ne vidim razloga zasto ne moze da se zakotrlja u paklu Marakane i londonski pjevac. Jer to je Zvezda koja ima to nesto u Evropi, kombinacija slave, istorije i snage.

avatar
magister
Wednesday, 02.10.2019
01:44

dejanera2 je tačnije komentarisao od osnovnog teksta novinara. Zvezdi će, najverovatnije, biti dovoljan još samo 1 bod, ali onaj iz Pireja (Atina), za LE. Međutim, možda je ova kriza u koju je iznenada upao Totenhem - šansa i za više. Bod (ili daj Bože pobeda) iz Londona bi potpuno promenio situaciju.

Bravo Zvezdo! Bravo Zvezdaši! Ovo zaista treba proslaviti.

avatar
petar000
Wednesday, 02.10.2019
00:48

Ha, pa znate kako, ako pobedite sve do kraja i bajernu date pet u BG prvo mesto u grupi vam je zagarantovano, a posle, sve je moguce. Evo, ja mislim ovako ce realno biti, Totenhem ce vam u obe spakovati po tri komada, Bajern jedan, ili dva jer nece dolaziti sa najjacim sastavom, a onda sa Olimpijakosom imate 50/50 jer ce oni morati da jure pobedu. To sto je Bajern natamburao Engleze ne povecava sanse Zvezdi ni za jedan promil. Mislim, to je realno, ali nikad se ne zna, vase utakmice poslednjih sezona u Evropi su veoma cudne, realno uopste ne gubite toliko i sa razlikom kojojm bi realno trebali kada se pogledaju utakmice i kako izgledate na njima. Imate vi nesto za tu Evropu u fudbalu, ne znam sta je, ali definitivno imate. Znanje najcesce nije u pitanju.

avatar
biTan
Wednesday, 02.10.2019
03:02

Bajernu je dovoljno i 4 da damo a da ne primimo nijedan...

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 02.10.2019
05:21

Pa znas kako, tvoje misljenje nas bas mnogo interesuje

avatar
riquelme
Wednesday, 02.10.2019
00:39

Svaka cast za dva mlada momka koji su usli kao izmene. Milojevicu sve najbolje kao i uvek. Ben definitivno doktor za Parlu i Garsiju. Kanjas borben, bice bolji... Mnogo fali neko umesto Jovancica, trudi se ali definitivno nije u vinkli. Stvarno svaka cast! Ali generalno, treba seci iz korena... Mnogo ima i do crvenog sto su dobili. Tj. 75 % je to razlog pobede. Pravi spic, pravi veznjak i rukama i nogama kopati za Randjelovica iz Olimpijakosa.

Borjan- Rodic, Pankov (Milunovic), Degenek, Gajic (Gobeljic) - Kanajas (Jovicic), MC od 2-3 miliona, Randjelovic (2-3 miliona), Marin (Ivanic), Ben, ST (3-4 miliona).

Sa pravim veznjakom, Randjelovicen i modernim spicem Zvezda ima neke sanse za pravim napredovanjem. U smislu prezimljavanja mozda i prolaska uz dobar zreb LE ili uz pristojnu grupu prezimljavanja u LS. Naravno ako trener ostane. Ali to je vec tezak zadatak a tek da se stvarno potrose pare na prave igrace to je tek pitanje. I to odmah na pocetku sezone pred pripreme.

Ovaj transfer rok zaboraviti sto pre. Garsiji dati sansu kazu mnogi da je dobar ako ne i on i Parla dovidjnja za upola sto si doveden, Boćko, Pavkov hvala za sve treba nam neko brzi i energicniji ima tu jos za dovidjenja ili hvala za sve.

A sad ajmo Terza opleti u Informerima, S.Telegrafima, hapijima, ma i u farmu i velikog brata (ili sta vec ima na onaj radioaktivnoj televiziji) udji na 2 dana ali na koju foru 30+ miliona odrzavanje ovakve ekipe da niko nije pitao... A igracima i Milojevicu svaka cast!

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 02.10.2019
00:31

Prerano je ze ove stvari , za pocetak cu biti prezadovoljan ako ne izgubimo obe od Totenhema a imamo sansu da napravimo nesto pre svega kuci

avatar
dejanera2
Wednesday, 02.10.2019
00:15

Mi kad pobedimo nama je realno i LS da osvojimo a kad nas natamburaju onda kod nas sve zesci amateri! A ustvari jedino realno (ne znaci i da ce biti tako) je da nas Totenhem oduva u obe utakmice isto kao i da Bajern otrese Olimpijakos i da onda 11-og decembra igramo na nulu sa Olimpijakosom i kao treci prodjemo u LE!

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 02.10.2019
01:15

Znam da je to osobina naseg naroda da uvek uvecavamo znacenje necega, bilo to dobro ili lose, ali protiv ovakvog Totenhema imamo sanse, pogotovo u Beogradu. Pa prosle sezone smo uzeli bodove Liverpulu i Napoliju, to znaci da je moguce igrati kuci sa top timovima.