Zvezdina prednost raste, ali Miloje priču ne menja

Autor: Pavle Knežević
sreda 31.10.2018.
21:04
Izvor: Sportske.net

"Vaše je da pitate, moje je da odgovaram uvek isto..."

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Pre samo četiri dana bodovna razlika između Crvene zvezde i Partizana bila je devet bodova, a sada je već 13. U odnosu na drugoplasirani Radnički čak devet. Tema koja je sportskoj javnosti i novinarima uvek interesantna, ali ne i treneru crveno-belih Vladanu Milojeviću.

"Znate kako, vaše je da pitate, a moje da vam odgovorim uvek isto: ne gledamo, to je - kako je. Mi gledamo svaku utakmicu ponaosob, od kada sam ja došao. Sada je trećina prvenstva, imamo sreće da nas prati lepo vreme, ali kada se bude ušlo u jako teško vreme, pa kup, sreda-nedelja, zgusnut raspored, nije lako, igrači iskaču iz sistema…

Treba se fokusirati na narednu utakmicu. Pričamo o tome i razgovaramo, ali budite ubeđeni da ćemo biti fokusirani samo na sledeću utakmicu, a to je jako dobri Proleter u Novom Sadu", rekao je Milojević.

Zvezda je rutinski pobedila Bačku 3:1 i tako došla do svoje 13. pobede u 14 kola.

"Zasluženo smo pobedili, otkriću vam u pripremi utakmice smo rekli da žemo igrati protiv ekipe koja želi da igra i koja voli da kroz igru dolazi u završnicu. Vidi se da se radi i da se trenira. Samo neka tako nastave, to je dobra filozofija. Mislim da smo bili bolji za ovaj rezultat.

Imali smo i par igrača koji izlaze iz povrede - Marin i Rodić su imali dužu minutažu posle duge pauze. Zadovoljan sam svim akterima, neke igrače smo i odmarali, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan što se toga tiče. Ima igrača koji jako dobro rade, samo treba da budu strpljivi
", rekao je Milojević.

Trener OFK Bačke Dejan Čelar ocenio je da je Zvezda "prejaka" za Super ligu.

"Moram da čestitam zasluženu pobedu Zvezdi. Tek kada se nađete uz aut-liniju vidite koliko je to moćna i dobro ogranizova ekipa, sigurno najbolja u Srbiji. Mi smo došli sa željom da se isprobamo protiv najboljeg rivala u Srbiji. Mislim da se nismo obrukali, pokazali smo neke stvari iz svog sistema, ali to nije bilo dovoljno. Zvezda je prejaka za našu ligu, zaista svaka čast kolegi i njegovom stručnom štabu", rekao je Čelar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke