Zvezdina poslednja provera - "poker" golova i sjajna igra!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 05.02.2020.
17:16
Izvor: Sportske.net

Ekipa Dejana Stankovića je spremna za nastavak prvenstva.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je uspela da savlada Dunajsku Stredu sa 4:0 u poslednjoj pripremnoj utakmici u Antaliji pred povratak u Beograd.

Ekipu Dejana Stankovića krasila je dobra i kvalitetna igra, protok lopte je bio sjajan i od samog starta se videlo da je pitanje samo kojim rezultatom će se završiti ovaj meč.

Već u 3. minutu utakmice Boaći uspeva da pronađe Bena koji pokazuje dobre realizatorske sposobnosti i pogađa za 1:0.

Na 2:0 je povisio Dušan Jovančić, fudbaler koji će se boriti za mesto u prvoj postavi, on je skočio nakon kornera Bena i povisio je rezultat u korist crveno-belih.

Mogla je Zvezda da potpuno slomi protivničku odbranu u nekoliko navrata, imala je dobrih i opasnih napada, da bi na 3:0 povisio Njegoš Petrović fantastičnim udarcem sa preko 20 metara.

Već na startu drugog poluvremena Ričmond Boaći je sjajnim udarcem glavom nakon asistencije Rodića pogodio za 4:0, čime je postavio konačan rezultat.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 06.02.2020
01:13

Bila je to rapsodija u crveno belom.

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 05.02.2020
19:05

Демонстрација шута, технике и маште.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 05.02.2020
18:27

Jedno su takmicarske jedno pripremne,ali ne izgleda lose svakako,i svidja mi se sto drvoseca Milunovic nije u paru sa Degenekom za sada posto je i Babic zapostavljen i davano mu je na kasicici da igra nikako u kontinuitetu,smatram da moze dosta sto je i nagovestavao u nekim bitnim utakmicama u Evropi gde je bio odlican,u svakom slucaju videcemo za prvu utakmicu kako ce biti mozda se vrati Terzin miljenik Milun :).