Zvezdina poruka podrške Grcima

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.07.2018.
17:37
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije uputio je poruku podrške grčkom narodu povodom katastrofalnih požara koji su odneli desetine ljudskih života.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se na društvenim mrežama povodom dešavanja u Grčkoj.

Helenska republika, odnosno istočni deo poluostrva Atika zahvaćeni su požarima koji su do sada odneli preko 70 ljudskih života.

Više od 180 ljudi je povređeno, a stotine se vodi kao nestalo. U oblastima zahvaćenim požarima uvedena je vanredna situacija, a proglašena je i trodnevna žalost u čitavoj zemlji.

Tim povodom oglasio se FK Crvena zvezda koji je na Instagramu poslao poruku podrške narodu Grčke.

"Povodom velikih i tragičnih požara u Grčkoj, Crvena zvezda izražava saučešće porodicama nastradalih, kao i celom narodu Grčke. Želimo da se ova strašna situacija što pre završi i da znate da su naš klub i naši navijači uz vas", poručuju iz Crvene zvezde.

Dobro je poznato da navijači Crvene zvezde gaje "bratske" odnose sa pristalicama atinskog Olimpijakosa, ali u ovakvim situacijama takve stvari i nisu važne jer je čitava zemlja pogođenja tragičnim dešavanjima.

Nadajmo se da se broj žrtava neće povećavati, te da će Grčka i njen narod brzo uspeti da se izbore sa posledicama katastrofalnih požara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke