Zvezdina pobeda u Milanovcu!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 20.07.2020.
20:55
Izvor: Sportske.net

Metalac iz Gornjeg Milanovca odigrao solidan meč, Dejan Stanković kombinovao tim.

Predrag Milosavljevic/Starsportphoto ©
Predrag Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Pobeda Crvene zvezde i u drugom meču priprema za novu sezonu. Nakon što je savladan IMT sa 2:0, danas je savladan Metalac iz Gornjeg Milanovca rezultatom 1:0.

Prva velika šansa na utakmici bila je za Crvenu zvezdu, Katai je uspeo da uposli Spiridonovića na sjajan način, ali je Zvezdin novajlija promašio situaciju 1 na 1, tačnije, odbranio mu je Puletić.

Dosta napada je išlo preko Gajića koji je bio veoma opasan, ali je odbrana Metalca dokazala da se radi o veoma kvalitetnoj.

U 29. minutu prva šansa za Metalac, Desančić je bio u šansi, ali nije bilo promene rezultata.

Do kraja poluvremena šanse za Ivanića i Gajića, ali je ostalo 0:0.

Sredinom drugog dela igre Stanković je zamenio skoro čitav tim, a golman Katić je imao trenutak nepažnje kada Maksimović to nije iskoristio.

Na drugoj strani vredan pomena jeste pokušaj Veljka Nikolića koji je golman današnjeg domaćina odbranio.

Ipak, videli smo jedan gol na današnjem meču i to u mreži Metalca. Igrao se 89. minut, centaršut sa desne strane koji je uputio Gobeljić, Krstović je bio na pravom mestu i doneo je Zvezdi pobedu.

Ova pobeda će mnogo značiti Crvenoj zvezdi za samopouzdanje, a posebno napadaču Krstoviću koji bi mogao da se nametne kod Dejana Stankovića.

baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 21.07.2020
09:00

Videli smo da kada sudija ne krade i kada protivnik ne želi da se skloni da je utakmica potpuno ravnopravna koja je mogla i obrnutim rezultatom da se završi jer zvezda ništa nije jača od Metalca, a još je igrala tek sa 1 bonus igračem.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 23.07.2020
18:14

Dok palme njisu grane i cijela varos spi, na vestima o Zvezdi partizanske lazi ljepi siris ti.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 20.07.2020
21:27

Ja mislim da mi nismo Zvezsni kakvog igracinu mi imamo u Velji Nikolicu. Danas je mnogo oskakao od svih.

avatar
ddr16
Monday, 20.07.2020
21:20

koje horor napadace trenutno imamo,boaci koji je konstanto povredjen,tomane koji ne daje golove uopste,pavkov kojeg bas briga za fudbal i krstovic koji je za graficar dao 2 gola ove polusezone,sto je najgore verovatno nam je on najbolja opcija trenutno i jedini koji pokazuje neku zelju,ali za evropu nam treba mnogo ozbiljno pojacanje na toj poziciji

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 21.07.2020
14:11

Za prvenstvo vam ne treba posto su sudije uvek spremne da vas serviraju zvezdanaesterac i disciplinuju protivnike kartonima i izmisljenim prekrsajima. Da je sudija protiv Metalca kao sto to rade u prvenstvenim utakmicama izmislio 10-ak prekrsaja za zvezdu i da nije dosudio 10-ak postojecih za Metalac izgledalo bi da zvezda dominira na terenu i verovatno bi pre i lakse dosla do pobede.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 23.07.2020
18:15

Cela Srbija nama servira, a ko je vama kriv sto vas ni vasi vise ne priznaju ljepi.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 20.07.2020
21:19

Mislim da Spiridonovic nece biti uopste los s obzirom kako su poceli da ga etiketiraju standardno svi pre vremena,i odgovorno tvrdim da Sanogo ako ga zaobidju povredu i prodje jos neki odredjeni period da dobije na svezini mislim da ce biti ogromno pojacanje,cak sta vise ubedjen sam.I mali Krstovic ima zelju i bori se za dres toliko da svi ostali spicevi da se spoje nemaju tu energiju.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 20.07.2020
21:19

Na ovoj utakmici smo mogli videti kako ce Mladost igrati u Super Ligi. Jos jedan tim koji igra anti-fudbal, bunker i na kontre

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 21.07.2020
14:15

Sad su mi jasni tvoji komentari, ti mislis da je zvezda crno-bela, pa ti pratis Partizan, gledao si mladost - Partizan, a zvezda nije mogla da iznese loptu od presinga Metalca, kakav bunker, kakav anti-fudbal kada ljudi igrali duplo brze od zvezde i vrsili joj presing na golmanu kad god su imali priliku za to. Smesni ste, a ti si najsmesniji hahahaha

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 23.07.2020
14:08

Nastavi i u buduce da pratis mene i Zvezdu i da siris partizanske lazi, patolosku mrznju, zlobu, zavist i ljubomoru prema Zvezdi jer bas si nam talican ljepi.