Zvezdina ''osmica'' ima još jednog vlasnika

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.09.2017.
19:11
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nije samo Kanga...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda danas je ugostila ambasadora Narodne Republike Kine u našoj zemlji, gospodina Mančanga, koji je i dugogodišnji navijač našeg najtrofejnijeg kluba.

Kako se navodi na Zvezdinom klupskom sajtu, ambasadora su dočekali predsednik kluba Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić, koji su mu tom prilikom poklonili i dres sa brojem 8 i svojim imenom, kao i monografiju o Zvezdinoj tituli prvaka Evrope u Bariju 1991. godine.

''Navijač sam Crvene zvezde gotovo pune četiri decenije, od kada sam kao student došao u Beograd. Zavoleo sam ovaj klub još davne 1978. godine. Do danas, kad god sam u prilici, gledam svaku Zvezdinu utakmicu.
 
Moram da istaknem da mnogo Kineza zna za Crvenu zvezdu. Moj sin je navijač, mnogo voli vaš klub, kao i ja.

Zato se posebno radujem što sam imao prilike da razgovaram sa predsednikom i generalnim direktorom kluba o načinima za buduću saradnju. Svakako da u oblasti fudbala Kina može mnogo da nauči od Srbije'', izjavio je Mančang.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 26.09.2017
14:00

На дресу му пише Манцанг, колико видим. А не Манчанг како сте написали. Исту грешку правите код Боаћеа, не само ви, него новинари генерално. Сви га зову Боаћи, а он се зове Боаће. Звезда бар на дресовима користи наше писмо. И не би требало да је тешко прочитати ту правилан изговор њених фудбалера.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 26.09.2017
04:06

I Kinezi vole Zvezdu. Nas i Kineza milijardu i tristotine miliona.