Zvezdina najozbiljnija provera od početka priprema (15.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.01.2019.
10:02
Izvor: Sportske.net

Treći kontrolni meč u zimskom pripremnom biće prvi u nizu ozbiljnih koje će fudbaleri Crvene zvezde odigrati u Antaliji.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Okršaji sa kiparskim drugoligašem Akritasom (8:1) i nemačkim niželigašem Vaker Nordhauzenom (2:0) predstavljali su neku vrstu zagrevanja za fudbalere Crvene zvezde.

Serija ozbiljnih test utakmica u zimskom pripremnom periodu počinje današnjim duelom sa Austrijom iz Beča, petoplasiranim timom austrijske Bundeslige za koji nastupa i brat Nemanje Matića.

Austrija je počela pripreme porazom od Viner Nojštata (0:1), ali je zatim dobila Rid (3:2) i zagrebački Dinamo (2:0), tako da će joj duel sa Crvenom zvezdom biti pretposlednji u sklopu tekućih priprema za nastavak sezone.

Trener beogradskih crveno-belih Vladan Milojević u prethodnoj utakmici nije koristio Nemanju Supića, Aleksandra Stankovića, Veljka Nikolića, Miloša Vulića, Aleksu Vukanovića, Juga Stanojeva i Ričmonda Boaćija.

Danas bi u timu trebalo da se nađe Aleksa Vukanović, dok će druga pridošlica iz kruševačkog Napretka još neko vreme biti na poštedi zbog povrede zadobijene na Kipru.

Utakmica Crvena zvezda - Austrija Beč igra se danas od 15 časova, a direktan prenos obezbeđen je na televiziji Arena sport i zvaničnom "You Tube" kanalu FK Crvena zvezda.

Nakon duela sa Austrijom crveno-bele čekaju još tri kontrolne utakmice i to protiv klubova iz zemalja našeg regiona. Drugog februara na programu je duel sa Ludogorecom (Bugarska), tri dana kasnije igra se protiv Rabotničkog (Makedonija), a generalna proba zakazana je za 8. februar protiv Maribora (Slovenija).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke