Zvezdina legenda upozorila Liverpul: "Ako se ON razigra, neće vam biti lako!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.11.2018.
13:20
Izvor: Sportske.net

Član Zvezdine generacije koja je početkom sedamdesetih godina prošlog veka eliminisala Liverpul iz Kupa evropskih šampiona otkrio je ko bi mogao da napravi najveći problem pulenima Jirgena Klopa večeras.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Jedan od članova Zvezdine generacije koja je u sezoni 1973/74 eliminisala Liverpul u osmini finala Kupa evropskih šampiona gostovao je danas u "Jutarnjem programu" Radio televizije Srbije.

Legendarni Vladimir Petrović Pižon izneo je svoja očekivanja uoči večerašnjeg duela Crvene zvezde i Liverpula i otkrio ko bi mogao da napravi najveće probleme četi Jirgena Klopa.

"Ja mislim da svašta može da se desi, biće pun stadion. Marin nam je malo dužan da pokaže zašto smo ga doveli i ako se on bude razigrao neće ni njima biti lako", rekao je Petrović.

Bivši selektor reprezentacije Srbije odao je priznanje Jirgenu Klopu na onome što je Nemac sinoć govorio u Beogradu.

"Mene je oduševio Klop, koji je pokazao da je veliki džentlmen, vrlo je lepo objasnio ovo oko Šaćirija, da je ovo fudbal a ne politika, što i mi mislimo", rekao je Pižon.

On je naglasio da je Crvenoj zevzdi teško u Ligi šampiona i zato što je svoju takmičarsku sezonu počela još u junu i da je teško držati formu tri-četiri meseca.

Što se tiče čuvenog dvomeča sa "Resima" koji je promenio percepciju fudbalske igre u klubu sa "Enfilda", Vladimir Petrović Pižon rekao je sledeće:

"Mi smo svi voleli da igramo protiv Engleza jer smo bili navikli i znali kako oni igraju, odgovarali su nam. Bili su oštri i brzi ali nisu bili tehničari kao mi. Bili su malo naivni u igri, a mi lukavi, često bi ih nasamarili", kazao je Pižon.

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Arsenala poručio je navijačima da sportski podrže voljeni tim i da uživaju u fudbalskoj predstavi na najvećem srpskom stadionu.

Utakmica četvrtog kola Grupe C Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula igra se večeras od 18:55 na stadionu "Rajko Mitić", a direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Tuesday, 06.11.2018
16:32

Marin je mnogo puta dokazao zasto je doveden na Marakani, narocito protiv Pariza

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 06.11.2018
15:01

Pižon je dobro rekao,ali nije imao na umu da ovo nije njegova generacija.Ono su bili velike sveznalice, van zemaljci , da ih nenabrajam.Ko može da se seti samo Kuleta Aćimovića,onakav je nemoguć.Samo znam, brzi i tačni pasovi .Oni i sada imaju brzinu i snagu, a tehniku ne.

avatar
Real Only
Tuesday, 06.11.2018
14:47

hahahaha ova izjava mi je ulepsala dan.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 06.11.2018
18:06

Pogledaj njegovu izjavu onda posle Slovenije.

avatar
Escher
Tuesday, 06.11.2018
14:38

Ako tim zavisi od jednog igraca...

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 06.11.2018
18:06

I to od Marina :)

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 06.11.2018
14:23

E moj Pizone, to je bilo nekada. Sada su i jaci i brzi a narocito bolji i organizovaniji. Kakva tehnicka superiornost, verovatno bi njihov U23 tim kantao celu nasu ligu ko od sale.