Zvezdina istorijska pobeda obradovala legendu hrvatskog fudbala

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.11.2018.
18:06
Izvor: Sportske.net, avaz.ba

Ni on nije bio ravnodušan, danas je iskoristio priliku da prokomentariše trijumf srpskog šampiona protiv Liverpula.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Pobeda Crvene zvezde nad Liverpulom (2:0) u četvrtom kolu Lige šampiona snažno je i daleko odjeknula, a među onima koji su se obradovali ovom trijumfu šampiona Srbije je i proslavljen i hrvatski fudbaler Zvonimir Boban.

On je danas kao predstavnik FIFA boravio u poseti Fudbalskom savezu BiH u Sarajevu i tom prilikom prokomentarisao i aktruelne fudbalske događaje.

Reprezentaciji Bosne i Hercegovine čestitao je na plasmanu u elitni rang Lige nacija, naglasio da su u BiH pogodili sa izborom Roberta Prosinečkog za selektora, a osvrnuo se i na uspehe zagrebačkog Dinama i Crvene zvezde u evropskim takmičenjima.

Njegov nekadašnji klub je izborio plasman u nokaut fazu Lige Evrope, dok je Crvena zvezda u Ligi šampiona ostvarila istorijsku pobedu nad Liverpulom.

''Ja sam dete Dinama i ponosan sam zbog toga što će proleće dočekati u Evropi. Utakmicu Zvezde protiv Liverpula sam gledao. Bila je to čvrsta utakmica igrača Zvezde. Uvek bude drago kada vidim da neko odavde napravi veliki rezultat'', izjavio je Boban, a prenosi sarajevski ''Dnevni avaz''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke