Zvezdina igra dovedena do ''perfekcije''?

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.11.2020.
22:03
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je da je njegova ekipa u večerašnjoj pobedi nad Gentom odigrala savršenu utakmicu.

EPA-EFE/Alex Grimm
EPA-EFE/Alex Grimm

Povezane vesti

"Mislim da smo odigrali smo perfektnu utakmicu. Svi smo zaslužni za ovo, od trenera do igrača, svih", rekao je Degenek za Arenu posle utakmice u Belgiji.

Zvezda je pobedila Gent sa 2:0 i veoma je blizu plasmana u narednu fazu Lige Evropa.

"Uradili smo fenomenalan posao, igrali taktički fenomenalno, iskoristili sve naše snage. Ginuli smo jedan za drugog. Nikog nismo izneverili već dali nadu da možemo da igramo sa svima i da smo dobra ekipa, koja će protiv bilo koga ići na pobedu", kazao je Degenek.

Degenek je naveo da mu je veoma drago to što je jedan od strelaca bio saigrač iz odbrane Nemanja Milunović, za koga je rekao da ga "voli kao saigrača i čoveka".

Crvena zvezda će u sledećem kolu Lige Evropa dočekati Hofenhajm sledećeg četvrtka, dok će u poslednjoj utakmici gostovati Slovanu.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 27.11.2020
15:38

Igra je na taktickom planu bila odlicno postavlljena, ali nije perfektno odigrana jer bilo je nekih propusta kojih nije smelo biti, ali necu sad da kritikujem.

avatar
Златко Нечевски
Friday, 27.11.2020
13:35

"Mislim da smo odigrali smo perfektnu utakmicu. Svi smo zaslužni za ovo, od trenera do igrača, svih", rekao je Degenek za Arenu posle utakmice u Belgiji. Odigrati perfektnu utakmicu i dovesti igru do perfekcije su dve totalno razlicite stvari. I svi imamo oci da vidimo kako je igrala Zvezda. Ali niko od nas nema pojma a ni dusu i telo da oseti kroz sta su nasi fudbaleri prosli sinoc. Zvezda je jedna i jedina!

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 27.11.2020
08:26

Никад није перфектно али је било заиста одлично.

avatar
SvetskiSampion
Friday, 27.11.2020
01:09

'Nate Gent je jedna prosecna ekipa, 'nate Zvezda je imala mnogo srece kao i u svakom mecu . Samo je pitanje dokle ce imati ovoliko srece. 'Nate metalac je za ove mancester. 'nate , nas samuraj i putko bi ovima utrpali 8 komada ..sudije.... .kme kme kme hahahahahahaha

avatar
Realni Arthur
Friday, 27.11.2020
00:13

Cestitke na pebedi moja Zvezdo, ali o perfekciji, ma ljudi aj ne zanosite se aman. Nije to lose, ali dalekooooo od perfekcije! Kakvu perfekciju vidis kad imas u timu srednje klase igrace, Pankov, Vukanovic a joooooj Nikolic, ......... ma mrzi me da ih uredim jedan po jedan, u ekipi veceras samo skini sa liste Falcinelija, Ivanica i Bena i ogroman razmak pa ovi drugi skoro sve sami isti! Jasno je da imamo kvalitet kao: Katai, Kanga, Rodic, mozda jos i Gavra, i to je to! Zato, ovo je ogroman uspeh, bravo za momke, ali o perfekciji pricati zaista nije u redu, jer ispascemo smesni. Kakva bre perfekcija, Veljko sve vreme bio njaveca opasnost po nas gol, Pankov od 10 pasova svih deset pogresno, ili protivniku na noge ili aut, Degenek na levom boku kao da ne postoji, Petrovic osim gola nista kao obicno, Vuaknovica da ne spomnem bolje, jedino kad Falcineli/Ivanic dobijaju loptu e tu mozda i ocekujem neki lep potez, od ovih ostalih pa nista kako uvek. Jos jedna stvar, da ne zaletimo, Partizan je prosle godine u poslednjem minutu ostao bez proleca ako ste zaboravili, zato, prvo da se matematicki osiguramo, onda i neka pojacanja, mozemo i ozbiljniji da izgledamo. Ako uz Kataija, Falcinelija, Ivanica, Gavrica, Kange, pojacamo i odbranu sa bar dva solidna igraca uz Rodica mozda i ovog Gajica koji je los ali kad ga uporedim sa Gobeljem onda zatvarim oci. Kad bi nekako mogli Mladenovica, i Dragovica da dovedemo, mozda i uradimo nesto vise u LE. Ajde da uzivamo veceras u ovoj velikoj pobedi nase Zvezde, ali da ne poletimo, nego korak po korak! Pozdrav

avatar
jv
Friday, 27.11.2020
01:23

Sve tačno, osim Petrovića. I treba nam pojačanje u vezi koje bi Kangu izbacilo iz tima, veznjak jak na lopti, sa pregledom i dubinskim pasom.