Zvezdina filijala ruši sve pred sobom - Dvanaest pobeda i gol razlika 73:0!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.11.2018.
18:50
Izvor: Sportske.net

Divite se uspesima koje beleži prvi tim Crvene zvezde u Super ligi Srbije? Rezultati kažu da postoji selekcija koja ima još impresivnije rezultate.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prvi tim Crvene zvezde odigrao je šesnaest utakmica u Super ligi i ostvario 15 pobeda uz jedan remi, a impresivna je i gol razlika Milojevićevih izabranika (43:8).

Sjajne rezultate beleže i mlađe kategorije fudbalskog kluba Crvena zvezda, ali je bez premca selekcija mlađih kadeta koja se ove godine takmiči u Prvoj kadetskoj ligi Beograda u dresu Grafičara.

Kompletan pogon mlađih kadeta koji su prošle godine osvojili titulu za Zvezdu u pionirskom uzrastu prebačen je u filijalu Grafičar i pušten da igra u ligi sa godinu dana starijim rivalima.

"Ušli smo u novi izazov sa željom da se pokažemo u najboljem svetlu, ali moram priznati da su aktuelni rezultati iznad svih očekivanja. Ostvarili smo impresivan učinak uz dominantnu igru", kaže trener Marko Neđić.

Četa Zvezdine klinčadije koja nastupa za Grafičar ostvarila je dvanaest pobeda na isto toliko utakmica uz impresivnu gol razliku 73:0!

"Preostalo je jedno kolo da zaokružimo neverovatan rezultat i odigramo celu polusezonu bez primljenog pogotka. Dečaci su pokazali neverovatan potencijal i na idealan način se odužili klubu za ukazano poverenje", dodaje Neđić.

Ukoliko u duelu sa ekipom Studentskog grada Zvezdini mlađi kadeti zabeleže pobedu bez primljenog gola, polusezonu će završiti na prvom mestu na tabeli sa skorom 13-0 i 17 i po sati fudbala bez primljenog gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Friday, 23.11.2018
09:11

Sa 16 ce ih vec preusmeriti po Azerbejzanima i Kiprima, a za prvi tim ce igrati neki momci iz Gane, sa nekih ostrva... Kao i uvek, kao u svim klubovima.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 23.11.2018
05:46

Bravo klinci. Buducnost je Zvezdina.

avatar
Znajsha
Thursday, 22.11.2018
21:04

Jel mi moze neko reci da li je fudbal ili sklanjalice u pitanju.