Zvezdina enigma - ko napada Bajern? Štoper briga manje!

Autor: Ivan Cvetković
subota 07.09.2019.
11:16
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Nešto loših, ali i dobrih vesti za Vladana Milojevića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Reprezentativca pauza je dobro došla fudbalerima koji nemaju obaveze prema nacionalnom timu, a jedan od njih je silom prilika i Milan Pavkov.

Napadač Crvene zvezde je započeo sa laganim treninzima nakon povrede zbog koje će i propustiti naredne dve utakmice Srbije, a u klubu se nadaju da će ući u formu pred prvi meč u Ligi šampiona protiv Bajerna u Nemačkoj, prenosi Sportski žurnal.

Zvezdin problem više predstavlja i Boaći koji takođe muči muku sa povredom, dok Tomane neće imati pravo nastupa zbog crvenog kartona u revanšu sa Jang Bojsom.

To bi moglo da znači da bi od prvog minuta u špicu napada mogli da vidimo Aleku Vukanovića koji se upravo na toj poziciji i dokazao u dresu kruševačkog Napretka.

Takođe, u procesu oporavka je i Srđan Babić koji je takođe počeo sa treninzima i ne bi trebalo da ima problem pred okršaje sa evropskim velikanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 07.09.2019
16:35

Koristim ovu priliku da mladom i talentovanom fudbaleru Luki Stojanovicu pozelim stecan dolazak u najveci, najbolji, najtrofejniji i najpopularniji pravi srpski fudbalski klub svih vremena. Dobro doao Luka, sve ti je oprosteno.

avatar
Doktor Trax
Saturday, 07.09.2019
15:23
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 07.09.2019
12:14

U Minhen po pobedu.