"Zvezdina ekipa ne melje, kiks očekivan"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 27.10.2020.
12:42
Izvor: Sportske.net, informer

Bivši trener "crveno-belih" smatra da tim sa Ljutice Bogdana nije dovoljno dominantan.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Nakon niza nepobedivosti, Crvena zvezda je ušla u seriju od tri meča bez poraza.

Posle Večitog derbija, usledili su poraz od Hofenhajma i remi sa Javorom, a bivši trener "crveno-belih" Miodrag Božović smatra da je to normalna stvar kada ekipa "ne melje".

"Treba pustiti Stankovića da radi. Čoveku je ovo prvi samostalni posao, a izborio je plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Nije to mala stvar. Pritom, nema Zvezda neku ekipu koja bi mogla da melje sve pred sobom. Objektivno, nedostaju joj još dva-tri pojačanja. Mora nekad da se izgubi i odigra nerešeno. Nije ovo ništa strašno. Od tri utakmice, dve su bile teške, protiv Partizana i Hofenhajma. Nema razloga za brigu. Igra protiv Hofenhajma nije izgledala loše, i to protiv rivala koji je mnogo jači. Svakoj seriji, dobroj i lošoj, dođe kraj", istakao je "Grof" u intervjuu za Informer.

On ističe da je potez trenera Zvezde da pruži šansu mlađim igračima protiv Javora očekivan i logičan.

"Dejan je i protiv Javora uradio jedino što je bilo logično - pustio mlađe igrače da igraju. Šteta je što Aleksandar Katai nije igrao od početka, već je uveden na poluvremenu. On pokreće mnogo akcija. Pritom su propuštene neke šanse, Mirko Ivanić nije dao gol iz penala. Da je Zvezda postigla jedan gol, dala bi ih i više. Imajte u vidu da klubovi iz Superlige jedva čekaju da se dokažu protiv Zvezde i Partizana. I onda se malo zatvore, odigraju solidno, ne možete da probijete bunker i bude 0:0", smatra Božović.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 27.10.2020
16:57

Grofe Stankovic se kvalifikovao u LE a Zvezda je imala najlaksi raspored za ulazak u Ligu Sampiona. Nemoj Grofe da ga hvalis kad on to nije zasluzio.

avatar
Dimitrije Petrovic
Tuesday, 27.10.2020
18:29

Nije nije, si cuo za Erakovica, Gavrica, Nikolica, Petrovica, Radulovica koje (izuzev Petrovica) kao i svi ostali forsiras u komentarima, pre Dekija? Mnogo je bolji bio onaj antifudbal sa 2 sanse iz igre u 3 utakmice i ulasci u evropu bez pobede... Svaka cast Milojevicu za rezultate, al i Deki zasluzuje ogroman respekt i za guranje mladjih igraca i za odluku da Zvezda pocne da igra fudbal.

avatar
deki trbic
Tuesday, 27.10.2020
20:27

Konačno se slažem sa tobom.

avatar
Kori Volden
Tuesday, 27.10.2020
14:26

Kome bre nedostaju 2-3 pojacanja ? Gde cemo ih vise ? Fali rezervni bek vec 3 godine, osim toga, Stankovic na svakoj poziciji ima za 3 klase najboljeg igraca u ligi. Sramotno je kako igramo.

avatar
Dimitrije Petrovic
Tuesday, 27.10.2020
18:24

Fali jedno pojacanje, i to na mestu levog beka Rodic ne moze sam iznese sezonu pisem to vec dve sezone nazalost... Igramo sramotno? Pre derbija jel bila jedna utakmica koju nismo dobili dominantno? Spartak jedino i to je bila sjajna utakmica. Derbi standardno u grcu, al opet i tu kakav god bio rezultat, vecinu vremena se igralo na protivnickoj polovini. Hofenhajm ko je bolju igru ocekivao ja stvarno ne znam, istina je da bi Milojevic antifudbalom kojeg smo igrali kod njega mozda izvuko 0 0, al ako me iskreno pitas mnogo pre bih gledao kako sada ,,Sramotno igramo", nego ono kod Milojevica kojeg ste takodje terali iz kluba. Javor uleteo izmedju dve evropske utakmice, igraci od Hofenhajma razmisljaju o Slovanu sto je i logicno... Sta je u svemu ovome sramotno ja stvarno ne znam

avatar
Kori Volden
Tuesday, 27.10.2020
23:40

Dominantno ? Je l' se ti salis ? Od bitnijih utakmica smo dobili samo Ararat i Tiranu na silu, igramo bez ikakve ideje i smisla. Protiv Javora je pocet mec bez spica. O cemu mi pricamo, kakav Hofenhajm i Liberec ? Ovo je najbitnija sezona u poslednjih 10 godina sto se domaceg prvenstva tice. Ko sada osvoji titulu pokopace drugi klub da godinama nece moci da se oporave jer ce ko bude drugi igrati Ligu Konferencije. To je strasno, eto. Koji smo to "mi" terali Milojevica ? Zasto lazes ? Niko normalan nikad jednu losu rec o Miloju nije rekao. Ocajan fudbal bez ikakvog smisla, kvalitetniji smo od Partizana 3 puta, samo mi ne mozemo da ih dobijemo. Eto, to je sramotno.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Tuesday, 27.10.2020
19:28

Fale nama jedan oevi i kedan desni bek, plus jedan stoper i jedan zadnji vezni... a jos je duzi spisak onih sto ne uasluzuju Zvezdin dres i kojih se treba resiti...