Zvezdina deca napravila čudo!

Autor: Beta Beta
sreda 11.12.2019.
19:58
Izvor: Beta

Trener omladinskog tima Crvene zvezde Slavoljub Đorđević rekao je danas da su mladi fudbaleri tog kluba pobedom nad Olimpijakosom i prolaskom u narednu fazu Lige šampiona napravili čudo.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezdini omladinci su pobedili Olimpijakos sa 1:0 i tako prošli u narednu fazu Lige šampiona kao drugoplasirani u Grupi B, iza Bajern Minhena, a ispred Totenhema i grčkog kluba.

"Čestitam mojim igračima na velikom uspehu koji su postigli. Malo je ljudi verovalo u njih. Ovo što su uradili kao najmlađi u Ligi šampiona, sa suženom rotacijom igrača, uz uporedno igranje domaćeg prvenstva je za svaku pohvalu.

Imaju veliki karakter i pokazali su još jednom da Zvezda ne mora da brine za budućnost", rekao je Đorđević posle utakmice u Atini.

"Ušli smo bojažljivo u taj meč, bio je težak trenutak za nas, imali smo i neke kikseve u prvenstvu, ali su na tom susretu videli da ne zaostaju za evropskim ekipama.

Potom je došao susret sa Olimpijakosom i tu su videli da imaju kvalitet da prođu grupnu fazu. Ostvarili smo veliki napredak u prethodnom periodu, u svakom segmentu", kazao je Đorđević.

Čestitao je svojim igračima na napretku tokom sezone i zahvalio je rukovodstvu kluba, a pre svega Draganu Mladenoviću i Nikoli Jeliću.

"Svi su napredovali, svaka im čast. Želeo bih da zahvalim rukovodstvu Crvene zvezde, Zvezdanu Terziću i Mitru Mrkeli, ljudima iz Omladinske škole, pre svih Draganu Mladenoviću i Nikoli Jeliću koji su jedini uz mene, verovali u ovu decu, kao i navijačima koji su nas maksimalno podržavali u svakom meču", istakao je Đorđević.

On nije želeo da razmišlja o potencijalnom rivalu u narednoj fazi, koga će Zvezda saznati u ponedeljak.

"Još su sveži utisci, nismo ni stigli da razmišljamo o tome. Ovo je bila kvalitetna grupa, igrali smo sa mnogo dobrim ekipama.

Ko god da bude, to je dvomeč, nešto drugačije u odnosu na grupnu fazu. Ono što mogu da obećam je da će deca dati maksimum protiv bilo kog rivala", rekao je Đorđević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 11.12.2019
21:45

Cuda u Evropi Zvezdina deca prave cemu se u Srbiji ne raduju samo velike budale.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 11.12.2019
21:15

Srbija i srpska dijaspora treba da se ponose ovom decom.