Zvezdina "čigra" ima poruku za Nejmara i drugove!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.11.2018.
23:48
Izvor: Sportske.net

Oduševio je navijače izdanjem u Napulju, a evo šta poručuje Pari Sen Žermenu pred duel na "Marakani".

Epa/Ciro Fusco
Epa/Ciro Fusco

Povezane vesti

Pre početka grupne faze Lige šampiona niko nije mogao da pretpostavi da će Crvena zvezda kolo pre kraja i dalje biti u konkurenciji da prezimi u Evropi.

Nakon poraza od Napolija crveno-beli više ne mogu da se nadaju plasmanu u eliminacionu fazu Lige šampiona, ali imaju svoju računicu kada je plasman u eliminacije Lige Evrope u pitanju.

Šampiona Srbije samo pobeda nad Pari Sen Žermenom može da odvede dalje, ali to nije jedini uslov. Da u Zvezdi veruju u čudo potvrđuje i izjava najboljeg igrača Milojevićevog tima posle večerašnje utakmice.

"Naši navijači su uvek sjajni, takvi su bili i večeras. Odigrali smo dobro u drugom poluvremeu i imamo još jedan meč pred sobom. Pari Sen Žermenu neće biti lako", poručio je Marko Marin.

Bivši reprezentativac Nemačke pokazao je i večeras klasu. Pored asistencije za gol imao je još mnogo odličnih poteza tokom drugog poluvremena i ne čudi što su navijači posle meča imali samo reči hvale za omalenog vezistu.

Poslednju utakmicu u grupnoj fazi Lige šampiona fudbaleri Crvene zvezde odigraće 11. decembra protiv Pari Sen Žermena u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Thursday, 29.11.2018
10:11

Marin kao PIxi. Velika steta sto ne igra za nasu repku. Bio bi pravi lider, ono sto nam fali godinama unazad.

avatar
carbone
Thursday, 29.11.2018
09:21

Pohvalio bih Jovancica jer je covek definitivno pojacanje kada je u timu i Zvezda je tada na sredini mocnija...Ebisilijo je pokazao da je spreman i da se na njega moze racunati...Marin standardno dobar ali mu fali Boaci zdrav da bi igrali...Krsticic gine ali je nekako preumoran ili tako deluje..odbrana ok ali fale dva igraca...Srnic borben ali nije klasa za ligu sampiona, Simic je nezreo jos fudbalski i pred njim je vreme i on je igrac za nasu ligu...Gobelja koliko igra odlican je,,Babicu fale utakmice,Rodic sve bolji,Degenek standardan..

avatar
svojnasvome
Thursday, 29.11.2018
08:06

Jedna je čigra, doduše plava, Milos Milutinović, doajen srpskog fudbala i ovdasnjih reprezentativac.......tako da ovoj svaba to biti ne moze

avatar
Flex2302
Thursday, 29.11.2018
05:12

Ti mora da verujes u Deda Mraza, da si neki igrac i neka klasa ne bi igrao u zvezdi 😂😂😂

avatar
nemam pojma
Thursday, 29.11.2018
02:43

Neće Liverpul izgubiti kod kuće!

avatar
Scout Master
Thursday, 29.11.2018
02:10

Spavas li mirno Leo Messi...!!!