Zvezdina četiri laka komada, ali o ovom poslednjem će se tek pričati!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.10.2017.
17:52
Izvor: Sportske.net

Zvezda lako do novih bodova, prava uvertira za duel sa Arsenalom.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Posle prvenstvene pauze, Crvena zvezda se vratila na pobednički kolosek. Večeras je na Marakani savladala Mačvu sa ubedljivih 4:0.

Fudbaleri Crvene zvezde su od samog starta su stavili do znanja gostima da nemaju šta da traže u ovom meču i bilo je pitanje trenutka kada ćemo videti prvi gol.

Moglo je to da se desi u 9. minutu nakon što je Pešić fauliran u kaznenom prostoru, tada je sudija Santrać pokazao na belu tačku, ali je šut Boaćija tada zaustavio Filipović.

Zvezda je nastavila sa napadima, šanse su imali Radonjić, Savić, zicer je imao Pešić, a onda gol Ričmonda Boaćija za 1:0.

Igrao se 20. minut, Crvena zvezda je povela nakon sjajne akcije Pešića i Krstičića, Boaći se samo poklonio za 1:0. Gol pogledajte OVDE.

Nije mnogo prošlo, videli smo i drugi gol na utakmici.

Igrao se 29. minutu, Nemanja Radonjić je u svom stilu prošao po desnoj strani, uputio centaršut, a Protić je dosta nespretno reagovao, ubacio je na kraju loptu u svoju mrežu - 2:0.

Tim rezultatom se ušlo u drugih 45 minuta, a posle samo osam minuta igre u nastavku, Aleksandar Pešić je uvećao Zvezdinu prednost. Nemanja Radonjić je u svom stilu protutnjao po levoj strani, odlično centrirao, a Pešić je svojim golom samo ulepšao ovu akciju.

Trinaest minuta kasnije, talentovani 18-godišnji Luka Ilić je propustio stopostotnu priliku, ali je sve nadoknadio u poslednjim trenucima meča, kada je sa petnaestak metara pogodio za konačnih 4:0.

Ovo je golgeterski prvenac u Superligi momka koga je, zajedno sa bratom Ivanom već kaparisao Mančester Siti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 15.10.2017
11:56

Ja ne mogu da verujem da u jednom timu SuperLige mogu igrati igraci kao sto su levi i desni bek Macve. Onoliko loseg postavljanja i pogresnog kretanja na jednoj utakmici je nezamislivo za profesionalne i skolovane fudbalere. Onaj ko se razumeu fudbal zna o cemu pricam, a poznate trolere bih zamolio da ne komentarisu nesto u sto se ne razumeju.

avatar
Debeljko sa Čukarice
Saturday, 14.10.2017
21:06

Zvezdina rutina sa pola gasa.

avatar
Čerek Republika Srps
Saturday, 14.10.2017
18:16

A sad ono pravo,sada poslastica sezone, najveca utakmica u poslednjoj deceniji (bar je protivnik najveci). Idemo hrabro i jako. Ako tako izadjemo,sa zeljom,borbom,htenjem onda je sve ok. Pa makar izgubili i 9:0 (sto je nemoguce). Pokazati zube,dokazati Evropi (a i sire) da se i ovde kod nas igra prilicno dobar fudbal.

avatar
Man.United99
Saturday, 14.10.2017
19:21

Ovo bi morale biti utakmice u kojima treba odigrati hrabro, jer puno mozes da dobijes a nista da izgubis jer realno sve sem poraza je uspjeh. Cak i poraz u kom se pokaze igra nije neuspeh. Ovakve utakmice cekamo godinama

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 14.10.2017
18:13

Cetiri komada laka pravog pravcatog srpskog prvaka. Zivela Zvezda, majka Srbija i srpska dijaspora.