Zvezdina borba za milione nije gotova, četvorica otpisanih i trojica na čekanju!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 27.09.2020.
10:32
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda ima jasne planove pred nastavak sezone.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Nakon utakmice u Lučanima, ekipa Crvene zvezde može da se okrene narednom izazovu koji može da im donese milione evra.

Radi se o meču u Jerevanu protiv Ararata, Crvena zvezda će pokušati da se domogne Lige Evrope i da tako ima uspešnu sezonu što se tiče finansijskog dela. U suprotnom slučaju, slede velike prodaje.

Ko je na čekanju?

Pre svih, mladi Gavrić koji je možda i najbolji igrač Crvene zvezde u ovom trenutku. Pisali smo vam o interesovanju italijanskih velikana, pre svih Rome, Gavrićeva vrednost se procenjuje na oko 3-4 miliona evra i jasno je da bi u slučaju ispadanja Zvezde iz Evrope ovaj momak bio prodat.

Zvezdin ulazak u LE ne samo da bi doneo novac za bonuse, nego bi i cena ovom momku porasla u slučaju njegovih dobrih igara.

Seku Sanogo je fudbaler koji je miljenik Dejana Stankovića, a kako danas prenosi B92.net, nije realno da se njegov ugovor otkupi jer prima 2 miliona evra godišnje. Ono što je realnije jeste da će Zvezda pokušati da ga ostavi na još šest meseci u decembru kada mu bude isticao ugovor sa klubom sa Marakane.


baner

Pomenimo i Njegoša Petrovića koji će definitivno biti potreban Zvezdi za veliki broj utakmica ukoliko se desi da se ekipa plasira u LE, u suprotnom bi i on mogao usled dobre ponude da napusti "Marakanu".

Boaći ili Pavkov, Garsija, Simić i Jovančić su najverovatnije na prodaju u svakom slučaju.


Done deal! 🔥🔥🔥 Siti završio savršeni prelazni rok! 👇👇👇

Posted by Sportske.net on Недеља, 27. септембар 2020.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Sunday, 27.09.2020
15:20

Petrovica prodati za prvu ponudu koja stigne, a Sanoga probati zadrzati sto duze...

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 27.09.2020
12:18

zvezda će morati samo za plate da izdvoji 30M €, godišnji rashodi su joj oko 60M €, a ukoliko se domogne LE uz pomoć žreba (Evropa, Tirana, Ararat) i sudija (Evropa i Tirana) zaradiće 3M € i možda još toliko učešćem u grupi, pa će finansijska sezona zvezda biti uspešna zato što će sa 3M € od ulaska u LE platiti plate igračima od 30M €, a sa svih potencijalnih 6M € pokriti celokupan godišnji rashod od 60M € i još će da joj ostane, verovatno za novi set "pojačanja" i pozitivan izveštaj pred revizorskom kućom. Brankrot! B-A-N-K-R-O-T!

avatar
rademan
Sunday, 27.09.2020
12:07

Bolje da ste ostavili Vulica umesto sto Sanogoa forsirate. Pozajmljen igrac koji prima velike pare.