Zvezdina akcija - Karta iz Super lige za paket Lige šampiona!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.09.2018.
18:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nove odluke aktuelnog šampiona Srbije potvrđuju da oni najverniji neće ostati uskraćeni za pakete karata za Ligu šampiona.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda u ponedeljak je obelodanio kako će teći prodaja paketa karata za mečeve Lige šampiona i kakve će pogodnosti imati članovi kluba i vlasnici sezonskih karata.

Više o tome mogli ste da čitate OVDE!

Danas je na zvaničnom sajtu aktuelnog šampiona Srbije obelodanjeno da su naknadno donesene odluke koje podrazumevaju dodatne pogodnosti za članove kluba.

Članovi kluba sa važećim članskim kartama moći će da računaju na kupovino dva paketa ulaznica za Ligu šampiona po punoj ceni za tribinu po sopstvenoj želji.

To znači da će vlasnici sezonskih karata (preduslov za kupovinu sezonske je plaćena članarina) moći da kupe tri paketa karata za Ligu šampiona, a jedan paket će ih koštati upola manje shodno juče objavljenim odlukama.

Zvezda je odlučila da nagradi i one najvernije, navijače koji su od početka sezone prisustvovali mečevima Super lige Srbije na stadionu "Rajko Mitić".

Pomenuta kategorija navijača moći će da dobije paket ulaznica za Ligu šampiona po punoj ceni ukoliko donesu na uvid jednu od karata za mečeve Super lige od početka sezone. Ova grupa navijača moći će da kupi paket karata za LŠ 10. septembra.

Prodaja paketa za Ligu šampiona putem interneta počinje u ponedeljak, a redovna prodaja karata u utorak, 11. septembra, kao što smo i najavili.

Fudbalski klub Crvena zvezda poručio je još da nema besplatnih ulaznica za mečeve Lige šampiona, kao i da će svako ko dođe na stadion morati da ima kartu, bez obzira na uzrast.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke