Zvezdin Žule objasnio preokret na Brdu

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.11.2017.
09:38
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda nastavlja da gazi ka jesenjem tronu, od sinoć ima velikih šest bodova prednosti, iako je moglo da bude i drugačije na Baonovom brdu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Posle pobede nad Čukaričkim (2:1), zadovoljstvo u Crvenoj zvezdi postalo je još veće kada su stigle vesti iz Humske, da je Partizan osvojio samo bod protiv subotičkog Spartaka ŽK.

S obzirom da ima i lakši raspored u naredna tri kola, bilo bi pravo čudo da Zvezda ispusti stečenu prednost i dozvoli Partizanu da značajno smanji aktuelni ''minus''.

Zadovoljstvo jučerašnjim epilogom ne krije ni Zvezdin desni bek Filip Stojković, koji je u izjavi za klupski sajt objasnio kako su crveno-beli juče uspeli da preokrenu negativan rezultat sa poluvremena protiv ''Brđana''.

''Nismo ušli kao tim kakav smo do sada bili. Imali smo neke šanse, ali nije to bilo ono što smo se dogovorili pre meča.

U nastavku smo malo promenili taktiku, isključili smo umor kao faktor koliko smo mogli, 'namestili smo glavu' na preokret i uspeli smo da stvorimo pet-šest šansi. Zadovoljni smo pobedom'',
izjavio je Stojković.

On je naglasio i da je njegov tim pokazao karakter i pored umora od dugog puta u Belorusiju i nazad.

''Dobili smo utakmicu koja nam je možda do Kelna i najbitnija. Naravno da je svaka bitna i da svaku moramo da dobijemo.

Presrećan sam što smo pobedili i što se niko nije povredio'',
zaključio je Stojković i pozvao navijače da u sredu dođu na Marakanu i podrže svoj tim u meču protiv Radnika iz Surdulice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Tiger
Monday, 27.11.2017
14:39

hahahaha.kliknuo je na prekidac i iskljucio umor.koja smejurija od izjave.bolje da je cutao,svakako je upisano tri boda.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 27.11.2017
12:27

Zvezda je daleko najbolji tim na ovim prostorima i svako umanjivanje ili omalovazavanje njenih pobeda i njene apsolutne dominacije je samo ljubomora i zavist odredjenih osoba. Zivela Zvezda, nasa majka Srbija i srpska dijaspora.

avatar
Miloš1976
Monday, 27.11.2017
11:34

Smeh živi koliko se utrkuju da prikriju onu sramotu..A skvičanje posle slobodnog udarca na 25 m u Čačku kao da je sviran penal..

avatar
Кун
Monday, 27.11.2017
12:12

Da, samo što ono nije faul ni za 10 života.