Zvezdin "vunderkind" ne želi na pozajmicu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.01.2018.
19:34
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Omladinski reprezentativac Srbije Dejan Joveljić doneo je odluku da ostane u Crvenoj zvezdi i tokom priprema pokuša da se izbori za minutažu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Lider domaćeg prvenstva nameravao je da najboljeg strelca omladinske lige pošalje na kaljenje u ekipu Rada, ali je Dejan Joveljić odbio tu opciju, prenosi "Mondo".

Momak koji je tokom jesenjeg dela sezone postigao 33 gola na 14 utakmica u omladinskom rangu takmičenja smatra da bi tokom priprema mogao da se izbori za minutažu.

Joveljić je debitovao za prvi tim Crvene zvezde u pretposlednjem kolu jesenjeg dela šampionata, a malo je verovatno da će na proleće imati više prostora za dokazivanje.

Vladan Milojević nalazi se na slatkim mukama kada su u pitanju napadači jer na raspolaganju ima Aleksandra Pešića, Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova koji su u jesenjem delu sezone zajedno postigli 48 prvenstvenih golova.

Uskoro se očekuje ozvaničenje transfera El Fardu Bena koji bi trebalo da deluje kao zamena za Ričmonda Boaćija, a sve to ukazuje da se Joveljić ne nalazi u zavidnoj situaciji.

Ostaje svakako opcija da se mladi napadač u završnici priprema priključi nekoj od ekipa iz Super lige u kojoj bi tokom proleća imao više prostora za afirmaciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Thursday, 11.01.2018
21:00

nece biti ni na klupi a oce minutazu treba neko sa njim da prica da ga posavetuje a ne da srlja bez veze

avatar
Al(a)din
Thursday, 11.01.2018
11:23

Zvezdin vunderkind ako ovako nastavi, da konacno vidim nekog Srbina da igra za prvi tim Bayerna. To bih voleo da bude on. Damo 20 mil. i mirni

avatar
skoneee????
Wednesday, 10.01.2018
23:37

Evo nama jos jednog zivkovica , pantica, radonjica . . itd