Zvezdin vezista se vraća ''jači nego ikad''! Bilo je i suza, šta ga je rasplakalo?

Autor: Beta Beta
subota 16.11.2019.
14:25
Izvor: Beta

Bliži se povratak na teren.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je danas da je, nakon operacije kolena, počeo individualno da trenira i istakao da očekuje da se što pre vrati na teren.

"U poslednje vreme se mnogo govori o mom povratku na teren. Počeo sam da treniram individualno s loptom što je za mene ohrabrujuća vest na nekom pshičkom planu. Za kratak period prebrodio sam dve ozbiljne povrede.

Što se tiče moje fizičke spreme, sigurno ću dati sve od sebe kao i poslednja dva meseca gde radim na snazi čitavog tela... Očekujem da se na teren vratim što pre i mnogo spremniji", rekao je Jovičić za klupski sajt.

Jovičić je povredio ligamente kolena u utakmici protiv Helsinkija u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Nakon toga uspešno je operisan u Rimu.

"Psihički sam mnogo teško podneo sve to. Nije mi lako, jer želim da budem uz saigrače na svakom treningu. Dišemo jednim plućima u svlačionici i sve doživljavam kao i oni, iako nisam na terenu.

Nisam u prilici da pomognem ekipi u Ligi šampiona, ali u meni pred sam meč tinja neka pozitivna trema što je pozitivno, ali s druge strane ostaje veliki žal jer ne mogu da im pomognem", rekao je Jovičić.

"Verujem da ćemo i sledeće godine igrati evropska takmičenja, ali i da ćemo ove sezone prezimiti u Evropi", dodao je on.

Jovičić je naveo da su svi saigrači uz njega, da ga je rasplakala video poruka koju su mu poslali pred operaciju.

"Očekujem da se što pre vratim. Nedostaje mi karantin, da se družimo pred utakmicu, ali verujem da ću im se pridružiti od zimskih priprema. U našem timu se nikada nije izdvajao pojedinac.

Uvek smo ili tim, kolektiv i to nas je i dovelo do velikih uspeha u ove tri godine. To mi daje dodatnu snagu da se vratim jači nego ikad", rekao je Jovičić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Kralj
Sunday, 17.11.2019
20:22

Ovaj ko Mile Kitic "jaci nego ikad"

avatar
Делија_момак
Sunday, 17.11.2019
13:33

Враћај се Бакула. Без тебе Јованча не може да се састави!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 16.11.2019
15:49

Sto brze da se vratis jer vise ne mogu da gledam onog Kanjasa koji tebi nije ni do clanka.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 16.11.2019
19:42

Gde ti nestade ona radost koju smo zajedno imali kada je 5-okraka dovodila Kanjasa, Garsiju, Van La Paru... :D