Zvezdin vezista ne štedi Kostarikanca: "Ruiz je morao da pogodi"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.09.2016.
21:58
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald još uvek se nije pomirio sa porazom u 152. "večitom" derbiju, a posle neuspeha u Humskoj uspeo je da rekapitulira dešavanja na terenu i iznese svoje mišljenje o uzrocima neuspeha.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu su doživeli prvi poraz u domaćem šampionatu, a neuspeh pada teže ako se ima u vidu da je doživeljen u duelu sa najvećim rivalom.

Holanđanin Mičel Donald govorio je pre 152. "večitog" derbija kako voli da igra protiv Partizana jer te duele ne gubi pa ne čudi što je posle gostovanja u Humskoj imao neprospavanu noć.

"Srce boli. Malo sam spavao, ozbiljno. Mnogo je bilo andrenalina, motao sam u glavi film meča, razmišljao šta nije bilo dobro. I na kraju je konstatacija ista: nismo mogli da dobijemo jer nismo stvarali šanse, ali nismo smeli da izgubimo" kaže za "Novosti" Zvezdin Holanđanin.

Vezista crveno-belih rekao je da će stručni štab i igrači analizirati subotnji derbi i da će unutar svlačionice biti reči o tome šta je moralo bolje, ali Mičel Donald nije propustio priliku da prokomentariše jedan detalj sa meča.

"Jedinu pravu priliku koju smo napravili je bila ona u 93. minutu. I iz nje smo morali da poentiramo. Ne krivim ja Ruiza, niti ga bilo ko krivi u klubu. Ali ako pričamo o poziciji u kojoj se našao, onda je morao da zatrese mrežu. Pogotovo jer je bio derbi" otvoreno konstatuje Donald.

Holandski internacionalac mislio je na šansu koja se Kostarikancu Džonu Ruizu ukazala u trećem minutu nadoknade vremena kada je obišao istrčalog Filipa Kljajića ali je potom uputio jako loš udarac pa je Milenković sprečio da lopta ode u gol.

Crvena zvezda posle poraza u "večitom" derbiju zauzima drugu poziciju na tabeli pošto je Vojvodina upisala nova tri boda i izbila na čelo superligaškog karavana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 20.09.2016
11:28

Pa i nije bila neka pozicija...

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 20.09.2016
09:01

Pa ovaj Ruiz da valja, imao bi zajedno saa onim Mučeom bar jedan prodor po strani protiv Valete/Ludogoretsa/Sasuola. Neznalice jedne.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 20.09.2016
08:15

Nije to jedina prava prilika, Srnic je bio u jos boljoj (i to daleko boljoj) sansi iako je tad signaliziran ofsajd, ali ako gledamo samo ono sto je bilo do vas i samo ono sto ste vi uradili, to je najbolja vasa sansa. Sto ti nisi sutnuo na gol kad si tako pametan, imao si ceo mec da nesto uradis, sad bolje cuti:-)

avatar
svojnasvome
Monday, 19.09.2016
22:34

Ne analiziras javor cacak i sl... (ne zelim da podcenim iste) a analiziras ludogorec sasuolo i partizan....pa ti vidi gde ste

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Monday, 19.09.2016
22:00

J.g.k. Dok ne SVANEEEE.

avatar
Кун
Monday, 19.09.2016
23:46

To ćete sami sebe na kraju sezone kad budete plakali.

avatar
Кун
Tuesday, 20.09.2016
13:22

Ne nadam se, jednostavno znam sta ce biti, uveren sam, vama ostaje da se nadate.

avatar
Jedan jedini
Tuesday, 20.09.2016
07:48