Zvezdin vezista jedva čeka okršaj sa bivšim klubom: "Očekujem pun sever!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 19.02.2020.
09:31
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

"Crveno-bele" očekuje susret sa Vojvodinom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Crvenu zvezdu narednog vikenda očekuje veliki izazov, u Ljutice Bogdana stiže ekipa Vojvodine pa navijači s pravom željno iščekuju derbi 22. kola Superlige Srbije.

Meč počinje u subotu od 18 časova, a bivši kapiten Vojvodine, sada član Zvezde Dušan Jovančić izneo je svoja očekivanja pred ovaj meč.

"U narednom kolu igramo protiv Vojvodine koja je nezgodna i čvrsta ekipa sa odličnim trenerom Nenadom Lalatovićem. Sa nestrpljenjem iščekujemo da istrčimo na Marakanu. Iako je protiv Čukaričkog bilo mnogo naših navijača koji su nam pružili veliku podršku, drugačije je kada igramo na našem stadionu. Siguran sam da su se navijači uželeli utakmica na stadionu 'Rajko Mitić' i da će doći u velikom broju kako bismo ostvarili još jedan korak ka osvajanju titule. Navijači nas podrškom uvek nose do dobrih rezultata, očekujem pun 'sever' a mi ćemo protiv Vojvodine učiniti sve da zabeležimo novu pobedu", kazao je fudbaler "crveno-belih".

Osvrnuo se vezista, gostujući na Zvezda TV-u, i na pripremni period u kom je sarađivao sa novim trenerom Dejanom Stankovićem.

"Odlično smo radili na pripremama, pažnja se obraćala na svaki detalj. Dosta nam je značilo vreme provedeno sa novim trenerom, siguran sam da ćemo u nastavku izgledati još bolje. Bilo je i nekoliko promena u timu u odnosu na prvi deo sezone. Priključeni su mlađi igrači koji su se fenomenalno pokazali. Pohvalio bih Nikolića i Gavrića koji su pružili odličnu partiju protiv Čukaričkog i doprineli pobedi", istakao je Jovančić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 19.02.2020
22:19

U zvezdi ne prestaju sa "Ja tebi vojvodo, a ti meni serdare". Tošić nahvali zvezdu, zvezda mu da da trenira, Džajić zvezdu, Terzić Stankovića, Stanković igrače, igrači Stankovića, Jovančić Gavrića i Nikolića...a najzaslužnijeg Danila Grujića ni da pomenu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 19.02.2020
12:12

Bice to pravi srpski derbi u kojem Vojvodini poraz sledi.

avatar
Dorotej
Wednesday, 19.02.2020
10:53

Jeste Jovančiću, dosta se radilo na pripremama, ali tvoj pas je i dalje nikakav.