Zvezdin troskok u Nišu ka tituli!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.04.2018.
20:49
Izvor: Sportske.net

Još samo šest bodova dovoljno je Crvenoj zvezdi da bi osvojila titulu prvaka Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Sa tri gola u mreži Radničkog Crvena zvezda je završila misiju u Nišu i sada je na samo 6 bodova daleko od titule prvaka države. Radnički Niš - Crvena zvezda 1:3 (1:1).

Crvena zvezda je odmah nametnula svoj ritam, već na startu je "gol visio u vazduhu", a nakon kornera Bena sam je ostao Krstičić koji pogađa sa nekoliko metara gol protivnika za 1:0.

Ben je propustio kolosalnu šansu samo par minuta kasnije, u 11. minutu, a u 16. minutu priliku je ponovo imao Ben, Pešić mu je asistirao, ali je ovoga puta odbranio golman Živković.

Tek nakon nekih 15 minuta Radnički se probudio, pretio je preko Milana Pavkova, fudbalera koji je pozajmljen upravo od Crvene zvezde, tada je Borjan uspeo da odbrani njegov udarac.

Benje u 20. minutu ponovo bio u šansi, ali se ponovo nije dobro snašao nakon dodavanja Stojkovića. Na drugoj strani u 31. minutu Miladinović je mogao da postigne gol za Radnički, ali nije dobro zahvatio loptu i Crvena zvezda je mogla da odahne u tim trenucima.

Još jednu dobru šansu propušta Crvena zvezda kada je Rodić izbegao ofsajd poziciju, četvorica fudbalera gostiju su bili sami, ali je usledio veoma loš centaršut levog beka Crvene zvezde.

I onda kazna na drugoj strani, Pavkov koristi svoju šansu, 1:1.



U drugo poluvreme Crvena zvezda je krenula još angažovanije, sa nešto više koncentracije u završnici i već u 55. minutu je bilo 1:2. Aleksandar Pešić je nepropisno zaustavljen u kaznenom prostoru, povučen je sa leđa, sudija je dosudio penal a siguran izvođač je bio upravo Aleksandar Pešić.



Samo četiri minuta kasnije nova velika šansa za crveno-bele, Ben je imao novu veliku šansu, ponovo mu je Živković odbranio.

I kada su svi mislili da Ben nema dovoljno koncentracije večeras da postigne gol, usledila je dobra akcija u 60. minutu, dakle, samo minut nakon njegove propuštene šanse. Pešić je uposlio Bena koji nije imao težak zadatak ovoga puta, pogodio je mrežu Živkovića za 1:3.




Mladi Adžić je danas pružio sjajnu partiju, bio je neuhvatljiv, posebno se izdvaja njegov fantastičan pas ka Krstičiću petom, nakon toga je imao još par fantastičnih poteza i jedne "makazice" koje nisu završile u golu. "Plesao" je sredinom drugog poluvremena.

Saša Stojanović je imao kolosalnu šansu na drugoj strani da smanji rezultat u 82. minutu, ali je Milan Borjan dobro reagovao i ostavio Crvenu zvezdu da velikoj udaljenosti od Radničkog.

Ako ste mislili da je Ben završio sa šansama za današnji meč, varate se, imao je još jednu priliku nakon centaršuta Milijaša, ali je ponovo promašio. Srećom po njega i po Crvenu zvezdu, današnji protivnik nije bio toliko raspoložen u napadu, inače bi Ben bio tragičar.

Za kraj, beležimo još i ulazak Vujadina Savića na teren, vratio se štoper nakon duže od mesec dana odsustva.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Monday, 23.04.2018
14:56

Zvezdin troskog u Nisu nova tri boda za titulu se pisu.

avatar
sef9
Sunday, 22.04.2018
15:07

idemo jos malo jos samo 2 trijumfa i titula je nasa

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Saturday, 21.04.2018
21:30

Lepa i ubedljiva igra ZVEZDE..Ipak,mnogo teza pobeda nego sto to rezcultat govori.Paradoks..moglo je biti i ubedljivije..Mnogi su mislili da ce Radnicki pobediti..jer je DOBIO bodove protiv Cuke..Na srecu,to se nije dogodilo.Ali,vec ce se naci neko da komentarise kako je ovo bila SKLANJALICA..Sudeci po tome sto je moj komentar PRVI..ocigledno je da na ovom portalu primat imaju partizanovci.. Nema ih da ospore pobedu ZVEZDE..

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Sunday, 22.04.2018
07:16

Ko ce osporiti nesto posle vecitog? Nisu se otvorili da ne bi popili petardu. Nesto slicno i u Nisu.

avatar
Damir85
Saturday, 21.04.2018
21:18

Bravo sampioni!

avatar
kizito
Saturday, 21.04.2018
20:54

Kakav pritisak Zvezde u vecem delu utakmice! Realno je bilo da ubodu min pet sest komada.Nema veze sto Ben masi, bitno je da je cesto u sansi, a pocece da ulazi, nadam se od jula, avgusta