Zvezdin trio saglasan: ''NEOPISIVO!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.07.2018.
20:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sinoć su to prvi put osetili.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Sinoćnju utakmicu između Crvene zvezde i Spartaksa (2:0) možda će najduže pamtiti Miloš Degenek, Dejan Meleg i Dušan Jovančić, fudbaleri koji su ovog leta pojačali Zvezdu, a sinoć prvi put u crveno-belom dresu nastupili na popularnoj ''Marakani''.

Dan posle, u izjavama za klupski sajt iznose svoje impresije posle ove utakmice. Svi u prvi plan ističu sjajnu atmosferu na tribinama i podršku koju su dobili od strane navijača.

''Nije mi bilo svejedno kada sam ušao na teren, osetio sam pozitivnu tremu. Posle prvog gola koji smo postigli svima nam je pao teret sa leđa, neopisiv je osećaj slaviti gol i pobedu pred ovakvim navijačima. Nadam se da će biti još mnogo ovako lepih momenata u Zvezdi.

Taj osećaj kada se kao fudbaler Crvene zvezde nađete na Marakani ne može da se opiše rečima, sada sam se i sam uverio u to.

Hvala navijačima što su mi ulepšali debi i što ću ovu utakmicu zauvek ptiti po neponovljivoj atmosferi i važnoj pobedi'', izjavio je Dejan Meleg.

Slično razmišlja i Dušan Jovančić, koji naglašava da je podršku osetio još dok se zagrevao za ulazak na teren.

''Od prvog dana u Zvezdi sam čekao taj trenutak, ali moram da priznam da je ono što sam juče dožive prevazišlo moja očekivanja. Sve vreme dok sam se zagrevao razmišljao sam o trenutku kada ću ući u igru. Imali smo veliku podršku sa zapada i nas nekolicina igrača koji smo se zagrevali. Neverovatno je koliko ovde publika nosi igrače. Sve ono što sam zamišljao desilo se sinoć'', objašnjava Jovančić.

Miloš Degenek je Zvezdino najnovije pojačanje, sinoć je prvi put zaigrao u tandemu sa Vujadinom Savićem, na poziciji štopera, i za početak korektno obavio posao.

I on je očekivao sjajnu atmosferu, ali navijači su sinoć nadmašili ta očekivanja.

''Svi smo mi gledali Zvezdine utakmice ranije i znali smo šta možemo da očekujemo, ali kada sam to doživeo video da reči nekada ne mogu da dočaraju sva ta lepa osećanja.

Nadao sam se ovakvom debiju u Zvezdi, ali iskreno nisam očekivao da će već na prvoj utakmici sa tribina da nas bodri skoro 24 000 ljudi. Verujem da će ih već u petak biti još više.

Očekujem da ćemo uskoro napunito stadion, to je želja svih nas igrača. Prva utakmica je prevazišla moja pozitivna očekivanja, jedva čekam da vidim šta nam sledi u narednim mečevima'', zaključio je Degenek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
skoneee????
Wednesday, 18.07.2018
22:27

Da. . . da lepo samo sto jos uvek na terenu sve zavisi od sudija . . .jedino to je bljak . . .😓

avatar
Кун
Wednesday, 18.07.2018
21:11

Šteta je što će Degenek da se prevari za petak...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 18.07.2018
20:30

Niko nema Zvezdo sto imas ti.