Zvezdin trening na "veštaku", Milojeviću proradile emocije

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.02.2018.
15:00
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se u trenažni proces nakon neplanirane pauze. Danas se radilo na novim terenima ispod južne tribine, a evo zašto je za trenera Milojevića ovaj trening bio poseban.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Umesto prvenstvene utakmice sa Voždovcem fudbaleri Crvene zvezde odradili su danas trening koji će im poslužiti kao priprema za odloženi meč.

Vremenske neprilike u zemlji sprečile su odigravanje utakmica 25. kola pa je trener Vladan Milojević ekipi dao slobodan dan. Danas se ekipa vratila treninzima ali je radila na terenima sa veštačkom travom zbog toga što je pomoćni teren stadiona "Rajko Mitić" zavejan.

Uprkos lošim vremenskim uslovima igrači nisu imali problema na treningu jer su radili na terenima sa veštačkom podlogom najnovije generacije. Raspoloženje je bilo na nivou a kod trenera Milojevića proradile su posebne emocije.

Šef stručnog štaba vratio se na terene iza južne tribine na kojima je svojevremeno trenirao omladinsku ekipu Crvene zvezde. Razlika je u tome što sada postoje mnogo bolji uslovi za rad jer je ceo kompleks potpuno renoviran.

"Prelep je osećaj, moram da priznam da su mi proradile emocije. Došao sam malo ranije da pogledam terene, ovo je fantastično, nešto što je Zvezdi trebalo. Sigurno je da će mnogo talenata izaći odavde i igrača koji će nositi Zvezdin dres. Uslovi su fenomenalni, presrećan sam što će naši klinci imati prostora, vremena i lepe uslove za rad", rekao je Milojević.

Ekipa Vladana Milojevića nastavlja sa radom u danima koji slede sve do subote kada bi trebalo da odigra utakmicu sa Voždovcem na stadionu "Rajko Mitić".

"Prilagođavamo se vremenskim uslovima. Ono što je dobro jeste da postoje dva dobra terena sa veštačkom travom nove generacije. Za nas je najbitnije da smo u trenažnom procesu i da plan i program sprovodimo onako kako smo ga zamislili. Mogu da kažem da sam presrećan i da su mi emocije proradile jer sam ovde tri godine dva puta dnevno radio tako da je lep osećaj", dodao je trener Crvene zvezde.

Vicešampion Srbije trenutno drži lidersku poziciju na tabeli Super lige sa 11 bodova više u odnosu na Partizan. Do kraja ligaškog dela takmičenja ostalo je još šest kola.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke