Zvezdin trener zove navijače: "Trebaju nam dve pobede, ovi iza nas ne mogu da kiksnu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 25.05.2018.
17:33
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Strateg omladinske selekcije fudbalskog kluba Crvena zvezda Milan Lešnjak pozvao je navijače da podrže njegove izabranike u završnim borbama za titulu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Omladinska selekcija fudbalskog kluba Crvena zvezda odigraće u subotu pretposlednju utakmicu u domaćem prvenstvu protiv ekipe Čukaričkog.

Crveno-beli dva kola pre kraja imaju dva boda prednosti u odnosu na Brodarac, a trener Zvezdinih omladinaca Milan Lešnjak objasnio je kako trenutno stoje stvari.

"Potrebno nam je šest bodova do kraja prvenstva kako bismo došli do trofeja. Znamo da ovi što su iza nas na tabeli ne mogu da kiksnu, e sad da li je to zbog kvaliteta ili drugih stvari ja ne bih komentarisao. Očekuju nas još dve jako teške utakmice i daćemo svoj maksimum kao što smo davali i do sada, pa ćemo videti šta će biti", rekao je Lešnjak za zvanični sajt Crvene zvezde.

Sutrašnja utakmica 29. kola Omladinske lige Srbije između Crvene zvezde i Čukaričkog biće odigrana na terenu iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić".

"Igračima će sutra biti lakše jer će na tribini biti dosta naših navijača i imaće vetar u leđa. To je veliki plus i ja očekujem da se u takvim uslovima snađu onako kako dolikuje budućim prvotimcima Zvezde. Mislim da će protivniku sutra biti znatno teže", dodao je Lešnjak.

Prvi ovosezonski duel Crvene zvezde i Čukaričkog završen je bez golova, a kako su "Brđani" nedavno izbacili Partizan iz šampionske trke nema nikakve sumnje da i Lešnjakove izabranike čeka težak posao.

"Oni su jedna od retkih ekipa kojoj nismo dali gol, ali isto tako, što je takođe važno i od koje nismo primili gol u prvom delu. Kvalitetni su i disciplinovani, nisu mnogo igrača prosledili seniorima, pa su dosta kompaktni. Takmičarski su tim, uspeli su da pobede Partizan na strani, što dovoljno govori o njima. Zato se može reći da mi u poslednja dva kola igramo protiv dve uz nas najbolje ekipe u Srbiji", ističe Lešnjak.

Veliki hendikep za crveno-bele predstavljaće odsustvo Dejana Joveljića koji zbog povrede neće igrati protiv Čukaričkog, ali će zato Luka Ilić biti prekomandovan iz prvog tima.

"Luka Ilić će sutra mnogo značiti, ne samo svojim talentom već i prisustvom na terenu. Ali ja ne bih zanemario i ostale igrače koji uvek daju svoj maksimum i koji su izneli ovaj prolećni deo prvenstva. Ipak, treba reći da mi u odnosu na taj prvi meč protiv Čukaričkog sutra nećemo imati minimum sedam igrača koji su tad igrali", konstatovao je trener Zvezdinih omladinaca.

Milan Lešnjak je za kraj pozvao navijače da dođu na teren Omladinske škole FK Crvena zvezda i podrže njegove izabranike na pretposlednjem koraku na putu ka šampionskoj tituli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Saturday, 26.05.2018
09:08

Cuj izjave, on nesto zna al ipak ne zna nista... uvek vracate sve prvotimce da igraju za omladince bitne meceve. Partizan to ne radi.....gde su izdanci vase skole po evropi? Na pola prstiju jedne ruke mogu se nabrojati, o cemu ti pricas!?!??!?!

avatar
Debeljko sa Čukarice
Friday, 25.05.2018
19:45

Zvezda se uvek voli.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 25.05.2018
19:02

U Partizanovim omladincima retko ko igra, a da je vrh potencijal iz prostog razloga ili igra za prvi tim ili za Teleoptik...

avatar
Raky_b
Friday, 25.05.2018
18:31

Znaci, bolest se rasirila kroz sve pore sportskog drustva CZ, bas kao i drugih koji nose isto ime.

avatar
RašaNoviSad
Friday, 25.05.2018
18:03

Isto kaoštoi vi pored šegrta i sličnih(ovi iza nas ne mogu da kiksnu"