Zvezdin trener posle poraza od Liverpula: ''Teško je igračima...''

Autor: Beta Beta
sreda 24.10.2018.
20:06
Izvor: Beta

Trener omladinaca Crvene zvezde Bratislav Živković rekao je danas da su njegovi fudbaleri, i pored poraza od Liverpula, još jednom pokazali da mogu da se nose s najboljim evropskim ekipama.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Omladinci Crvene zvezde izgubili su danas u gostima od Liverpula sa 2:1, u utakmici trećeg kola Grupe C fudbalske Lige šampiona.

"Teško je igračima, ali i stručnom štabu. Nije lako kad izgubite utakmicu u kojoj imate prednost do 86. minuta, ali to je fudbal, nekad vas nagradi, a nekad nagrada izostane", rekao je Živković, objavljeno je na klupskom sajtu.

"Pokazali smo još jednom da možemo da se nosimo sa najboljim evropskim ekipama, uvideli neke greške, takođe i pozitivne stvari. Emocije su pomešane, ali sutra je novi dan i okrećemo se novim obavezama", rekao je Živković.

Uprkos porazu, niz je pozitivnih stavki koje Živković može da istakne.

"Joveljić je nastavio golgeterski niz i zajedno sa Terzićem dao je više od maksimuma danas. Gordić je fenomenalno branio, imao je nekoliko fantastičnih intervencija, odbranio je penal i posle tog momenta smo verovali da ćemo stići do bodova. Nažalost, kad preko puta imate tako dobru ekipu, tren je dovoljan da se situacija preokrene", rekao je Živković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Thursday, 25.10.2018
05:57

Možemo uzeti 6 bodova protiv LFC-a i PSG-a kući, a možda i bod protiv Napolija ili čak sva 3 i sa 10 bodova proći u narednu rundu.