Zvezdin trener čestitao svom igraču, uz poruku: ''Drago mi je što ga imam u timu!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.02.2018.
19:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zaslužio je čestitke, ovo nije mala stvar.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas, Nenad Milijaš je juče ušao u istoriju Crvene zvezde, kao igrač sa najviše nastupa (232) u crveno-belom dresu od 1991. godine i titule prvaka Evrope u Bariju.

Tim povodom se oglasio i trener Zvezde Vladan Milojević, koji je uputio čestitke iskusnom vezisti.

''Čestitam Mikiju, zaista, drago mi je što ga imam u timu. To je prelep jubilej, srećan sam što će takav podatak ostati zabeležen. Odigrati 232 utakmice za voljeni klub je ogromna stvar, a siguran sam da će on taj skor još popraviti'', istakao je Milojević.

Naravno, sam Milijaš je presrećan, što i ne krije u izjavi za zvanični klupski sajt.

''Za mene ovo predstavlja veliku stvar, malo igrača je u ovo novije vreme ostavilo takav trag u Zvezdi. Ranije fudbaleri nisu mogli da odu u inostranstvo dok ne napune 28. godina, a čak i tada su izuzetno cenjeni bili oni koji su uspeli da dođu do ovlikog broja utakmica. Bitna stvar za mene, najlepše je igrati u svom gradu i u svom klubu koji voliš'', konstatovao je Milijaš.

On je naglasio da mu je Zvezda druga kuća, da se tu oseća najprijatnije, ali je poželeo da se ovo njegovo dostignuće što pre nadmaši.

''Voleo bih zbog kluba da se u budućnosti neki igrač upiše u istoriju sa još više nastupa od mene jer će to značiti da Crvena zvezda raste, da će moći da zadrži igrače, a i sigurno će onda biti i rezultata'',
zaključio je Milijaš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke