Zvezdin problem nije u novcu? Dragiša Binić objasnio razliku u odnosu na Bajern

Autor: Darko Mitrović
subota 30.11.2019.
14:25
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Ne tako davno kritikovao je Partizanovog Asana, sad je vreme da i Zvezdini fudbaleri istrpe njegove kritike.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Brojne su reakcije bile posle Zvezdinog ubedljivog poraza od Bajerna (0:6) na ''Marakani'' u petom koluLige šampiona, a među njima se izdvojila i reakcija Dragiše Binića, člana Zvezdine zlatne generacije iz 1991, koja je u to vreme znala kako sa nemačkim šampionom.

Posle utakmice u utorak, Binić ne želi da traži izgovore u mnogo većoj ceni ekipe Bajerna, već smatra da je glavni problem što Crvena zvezda nije ličila na sebe.

''Jeste Bajern dobar, ali nama je, brate, falilo više zalaganja, više trčanja i bolji stranci na terenu. Igrači Crvene zvezde su delovali uplašeno, video se strah. Kao da su im se odsekle noge. Nisu mogli loptu da zadrže tri sekunde, panično su je izbijali, samo da nije kod njih.

Gledao sam Miloja pored klupe... Pokida se čovek, viče, mlati rukama, ali ne vredi. Bilo mi ga je žao'', objašnjava Binić u razgovoru za ''Kurir''.

S tim u vezi objasnio je i razliku u načinu igre Bajerna i Crvene zvezde u ovoj utakmici, zbog čega crveno-beli nisu imali nikakve šanse.

''Slušam, svi pričaju da su Bajernovi igrači mnogo brži od naših. Nisu! Oni igraju fudbal u pokretu, a mi u mestu.

Onda mi budemo iznenađeni kako je Levandovski bio sam pred golom. Oni su se stalno kretali i uvek su bili tamo gde treba.

Novac, tj. vrednost ekipe na tržištu, ne mora da bude presudan faktor za pobedu u Ligi šampiona smatra Binić i navodi svež primer, od prošle godine, kada je Crvena zvezda pobedila Liverpul, koji je kasnije postao prvak Evrope'', istakao je Binić, posebno nezadovoljan igrom Zvezdinih stranaca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GlasRazuma
Sunday, 01.12.2019
00:20

Pa zasto ne igramo fudbal u pokretu,ne razumem???? Da im neko mozda nije zabranio???? Sta radi trener,zasto nije napravio tu igru????? Bar da imamo tu igru protiv Indjije,Macve,Javora,Vozdovca..... za Bajern se ne sekiram mnogo !!!

avatar
Man united
Saturday, 30.11.2019
17:30

У праву је за ово што је рекао да су се уплашили и да су им се одсекле ноге. Исти утисак сам и ја имао. Одмах сам после меча то и прокоментарисао овде.

avatar
Jelena Renovcevic
Saturday, 30.11.2019
17:11

Konacno i on neku pametnu.

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 30.11.2019
16:49

Tako i jeste,ovi i ovakvi stranci su Miloji nametnuti.Ali ja ga okrivljujem što je neke velikodušno prihvatio.Naj krivlji je onaj ko ih je dovodio i ko ih je preporučio.Neki od njih jedva mogu u našoj ligi,a ni govora u L.Š.A Terza je o njima govorio sve u superlativu,a i neznajući ih...

avatar
svojnasvome
Saturday, 30.11.2019
16:31

Sad ce vama intelektualac Dragiša sve objasniti, blago srbiji kad ga ima

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 30.11.2019
15:32

Dragisa je potpuno u pravu, a na tom problemu treba ozbiljno da se radi jer jedan igrac Zvezde ne treba nikada nikoga da se plasi.