Zvezdin prelazni rok - Čekajući Dekijevo iznenađenje...

Autor: Darko Mitrović
subota 02.01.2021.
21:21
Izvor: Sportske.net, RTS

Šampion će još jači dočekati dvomeč sa Milanom.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Mnogo je razloga za zadovoljstvo u Crvenoj zvezdi posle izvanredno odigrane polusezone, u kojoj je tim Dejana Stankovića stekao devet bodova više u Superligi od Partizana, uz plasman u 1/16 finala Lige Evrope, gde će u februaru odmeriti snage sa Milanom.

Da zadovoljstvo navijača bude još veće, odmah po završetku prvog dela sezone angažovana su i dva pojačanja na krilnim pozicijama, stigli su Aksel Bakajoko iz Intera i Slavoljub Srnić koji se vratio iz Las Palmasa.

Tu se spisak Zvezdinih pojačanja neće završiti. Očekuje se dovođenje još jednog levog beka (pominje se Bojan Nastić), ali i napadača, o čemu je jutros i trener Dejan Stanković govorio na RTS-u i najavio prijatno iznenađenje za navijače.

''Radimo na tome. Crvena zvezda kao klub zaslužuje da bude najbolja, kako u domaćem prvenstvu tako i u Evropi kao što je i pokazala u poslednjih šest utakmica, da može da se pita nešto., tako da ćemo i na naša pojačanja obratiti pažnju.

Nećemo ’ludovati’, ali ćemo gledati da ukomponujemo u naš tim ono što nam treba. Verujem da će biti neko prijatno i lepo iznenađenje za sve navijače Crvene zvezde”, istakao je Stanković.

Kada su odlasci u pitanju, Stefan Hajdin je završio svoju priču na ''Marakani'', Boaćiju je istekao ugovor, a spekuliše se da za Pavkova ima interesovanja iz Kine. Nove konkretne poteze je za očekivati od naredne nedelje. Do odlaska u Belek 19. januara Dejan Stanković bi trebalo da ima jasnu sliku na koga može da računa u nastavku sezone.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 02.01.2021
22:57

Srbija i srpska dijaspora cekaju Dekijevo iznenadjenje Zvezdinog igrackog kadra veliko osvezenje.