Zvezdin predsednik tvrdi: "Sve ide u dobrom pravcu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.08.2015.
18:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Predsednik vicešampiona Srbije Svetozar Mijailović potvrdio je da su na današnjoj vanrednoj sednici UO FK Crvena zvezda odbijene ostavke koje su ponudili Zvezdan Terzić i Miodrag Božović istakavši da "sve ide u dobrom pravcu".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Maratonska vanredna sednica Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda koja je u nedelju održana na stadionu "Rajko Mitić" nije rezultirala promenama ili odlukama od bitnijeg značaja.

Na sednici je bilo reči o rezultatskim neuspesima koje je ekipa zabeležila na startu nove sezone što je nakon sastančenja potvrdio i predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

"Na današnjoj sednici Upravnog odbora analiziran je početak sezone, igra i rezultati. Složili smo se u oceni da igra i rezultati nisu na niovu koji to očekuje Zvezdaška javnost, kao i sam Upravni odbor" objasnio je Mijailović.

Kako smo preneli tokom popodneva, na vanrednoj sednici Upravnog odbora ostavke su ponudili generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović ali su one odbijene.

"Generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović, ponudili su ostavke. Taj njihov moralni čin je jednoglasno odbijen od strane Upravnog odbora, i zaključeno je da ekipa poseduje potencijal da se bori za šampionsku titulu" dodao je Mijailović.

Posle svega što se događalo u Zvezdi i oko kluba u poslednjih mesec dana predsednik je navijačima poslao optimističnu poruku konstatacijom da "sve ide u dobrom pravcu".

"Sutra nas očekuje nastavak zasedanja, nastavićemo razgovore u interesu Zvezde, ali, sve ide u dobrom pravcu" zaključio je Mijailović.

Podsećamo da je Crvena zvezda na startu nove sezone ispisala još jednu tamnu stranicu svoje bogate istorije ispadanjem u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope što se nikada ranije nije događalo.

Pored toga, crveno-beli su u prva tri kola Superlige osvojili pet bodova uz trijumf i dva remija a velika prašina podigla se posle pobede na Vračaru koja se i dalje nalazi pod lupom državnih organa koji isputuju da li je meč sa OFK Beogradom bio namešten.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidic NO.1
Monday, 03.08.2015
11:36

Samo da se vrate Pavicevic,Lukovic,Viera,a da Petkovic,Vered i Ristic udju u formu bes toliko igraca niko ne bi mogao,i to ce biti dovoljno za titulu

avatar
jv
Monday, 03.08.2015
10:03

Pajac. Ja vise uradim za Zvezdu od njega.

avatar
Bata
Monday, 03.08.2015
09:15

Poraz Partizana ih zadržao u foteljama

avatar
Monday, 03.08.2015
08:01

Bio jednom jedan seljak koji je prodavao maslac pekaru. Jednoga dana, pekar posumnja u seljaka i odluči da izmeri maslac da vidi da li mu je seljak dao tačno jedan kilogram.nnImao je šta i videti – bilo je manje maslaca nego što mu je seljak rekao. Toliko se razbesneo da je tužio seljaka.nnSudija upita seljaka da li koristi vagu za merenje. Seljak odgovori: „Poštovani sudija, ja sam prost čovek. Ne koristiim ove moderne vage, ali imam jednostavan kantar.”nnSudija ga onda upita da objasni kako meri maslac. Seljak odgovori:nn„Poštovani sudija, mnogo pre nego što je pekar počeo da kupuje maslac od mene, ja sam svakoga dana kupovao kilo hleba od njega. Svakoga dana kada pekar donese hleb, ja ga stavim na jedan kraj kantara i odmerim mu tačno toliko maslaca na drugoj strani. Ako je neko kriv, onda je to pekar.”

avatar
Nenad Stanisic
Sunday, 02.08.2015
22:37

Podrska upravi.

avatar
Аполо
Sunday, 02.08.2015
22:03

Iskreno ja i ne znam ko nam je predsednik posto se oglasi jednom u 2 meseca, zapitam se prosto da li je to nesto tipa kao nekadasnji premijer Cvetkovic sa ulogom kafe kuvarice u ondasnjoj vladi. Nazalost, svi znamo ko je Zvezdan Terzic.

avatar
Loris Karius
Sunday, 02.08.2015
20:02

Ja ne znam šta bih rekao navijačima Zvezde sem da vam želim da što pre ovako bedno i jadno rukovodstvo ode iz vašeg kluba.

avatar
Sunday, 02.08.2015
19:48

Ispadanje u predsezoni kupanja iz Evrope, namešten meč protiv OFK-a, po bod uz pomoć sudija protiv Metalca i Radničkog. Šta je sledeće u tom za predsednika dobrom pravcu?

avatar
Nenad Stanisic
Sunday, 02.08.2015
22:41

Samo nek ste nam vi dobri i zdravi i uspesni. 2 prijateljske utakmice, maltene bez trcanja (pogledaj igru, ne verujem da je najaktivniji igrac istrcao 6-7 km. 1 takmicarska i poraz. Dobra igra protiv neuigrane Steaue i samo 1-1, i 92.7 odsto poraz od istih na svom terenu u sredu. Bezite nam 1 bod. A tek smo poceli da se igramo..... ;) Gazi Zvezdo.

avatar
Marko1985
Monday, 03.08.2015
12:51
avatar
Boris
Sunday, 02.08.2015
23:58

pa pazi,mi smo se do sad,u odnosu na vas prosetali evropom,a ne znam sta vi ocekujete kad metalcu i radnickom jedva uzeste bod..ne znam sta jos treba da vas snadje pa da shvatis i ti i uprava u kom pravcu idete..ti kazes jedva bod protiv neuigrane steaue..pa da li treba da te podsetim kako ste vi prosli protiv vicesampiona evrope,silnog kairata i one ekipe na M..

avatar
Sunday, 02.08.2015
23:03

prosto me je sramota koliko nam dobro ide :)

avatar
mibo$$$.
Sunday, 02.08.2015
19:31

Tozo idućeg vikenda vas ceka ponovo:uprava napolje.

avatar
delije sever NS
Sunday, 02.08.2015
19:29

Predsednice,marioneto,ajde uzmi Terzu i upravni odbor za ruku,pa svi polako krenite ka vratima,lako je,pise EXIT....i ne vracajte se vise,nikada!Svaka godina-sve gore i gore,kada pomislis da nema dalje,da je dno dodirnuto,ono dodje neki selja i umesto da pliva ka povrsini,krene da kopa taj mulj po dnu i da nas zavlaci jos dublje. MARS IZ ZVEZDE.

avatar
Nenad Stanisic
Sunday, 02.08.2015
22:44

Nisi u pravu. Malo vere, bice ovo solidna ekipica do septembra. Komsije su jos uvek u blagoj prednosti, ali veruj, napredak sledi, samo da malo poslozimo.... ;) I nema ko da dodje, ovi trenutno su premija, sto se rukovodstva i strucnog staba tice.

avatar
delije sever NS
Wednesday, 05.08.2015
23:54

Terzicu,ti li si,izvini ,nisam te odmah prepoznao :) nPusti se brate toga,Zvezda na Marakani igra 4-2-3-1,ej,sa dva zadnja vezna ???Zvezda??? Bruka bre i sramota,onaj kukavni Lalat da je imao ovu ekipu odvalio bi.Sto se tice rukovodstva,koliko je igraca potpisano,koliko su jos hteli dovesti??Imamo ZLATNOG Gruju na zadnjem veznom,oni dovode mekDonalda?Imamo u vezi zlatnu decu,oni dovode Stojanovice,Parkete???Uzimaju se pare druze,na veliko se uzimaju pare,tali se,nije problem ni to,bar da nesto ide u klub ali nema toga.....ocajni su i jadni,na upravu mislim.

avatar
Bata
Monday, 03.08.2015
23:03

ko izađe poslednji nek ugasi svetlo jer je dug za struju i ovako prevelik

avatar
Делија_момак
Sunday, 02.08.2015
19:20

Марш из клуба!!!

avatar
Skauzelija 86
Sunday, 02.08.2015
19:15

More će da bude dobro. :)