Zvezdin poslednji trening pred revanš, šta se menja u startnoj postavi?

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.07.2019.
21:23
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Jedna promena neminovna, ali izgleda da će biti najmanje još dve.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su večeras trening na terenu stadiona Telia 5G u Helsinkiju, pred sutrašnji revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv domaćeg HJK-a.

Trener Vladan Milojević je u glavni grad Finske poveo 21 igrača i svi oni su večeras trenirali, najpre istrčavanjem krugova, a onda su se podelili u dve ekipe gde je akcenat najpre bio na igri glavom, potom je usledila ''ševa'', pa završno uvežbavanje taktike, prenosi Zvezdin klupski sajt.

Znate već da će u odnosu na prvu utakmicu koju je Zvezda u Beogradu dobila sa 2:0 jedna promena u sastavu biti na sredini terena, gde će povređenog i danas operisanog Branka Jovičića zameniti Španac Hose Kanjas.

Druga promena se očekuje i na mestu desnog beka, gde bi mesto mogao da zauzme Miloš Degenek, dok će štoperski par najverovatnije ponovo činiti Babić i Milunović.

Ali, ono što najviše zanima Zvezdine navijače, po svemu sudeći, otkrio je ''Mondo'' večeras, a tiče se nastupa Marka Marina, koji je zbog lakše povrede propustio prvenstveni meč sa Radničkim.

Prema njihovim saznanjima, trener Milojević neće rizikovati sa Marinom od prvog minuta, pogotovo jer teren sa veštaškom travom baš i nije najboljeg kvaliteta. Zvezdin kapiten će, u slučaju potrebe, ''uskočiti'' sa klupe za rezerve, a trio iza Boaćija bi trebalo da čine Ben, Ivanić i Jevtović.

Dakle, Zvezdinih startnih 11 će sutra najverovatnije izgledati ovako:

Borjan - Degenek, Milunović, Babić, Rodić - Jovančić, Kanjas - Jevtović, Ivanić, Ben - Boaći.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Copacabana
Wednesday, 31.07.2019
08:09

Žandara u ekipu, dobar igrač.

avatar
we won it five times
Wednesday, 31.07.2019
00:43

Sve sami selektori!!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 30.07.2019
21:29

zvezda će igrati 3-4-2-1: Borjan - Degenek, Milunović, Babić - Jevtović, Kanjas, Jovančić, Žander - Ben, Ivanić - Boaći

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 30.07.2019
22:27

Niko ne prati Zvezdu koliko je pratis ti, ali ti igraci sto si ti naveo mogu igrati samo u formaciji 3-4-3 ili 3-5-2. Nastavi da pratis Zvezdu, ali nemoj da pises kojesta.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 01.08.2019
10:34

Tebi niko ne moze da zabrani da trolujes na vestuimao Zvezdi na nivou prosecne cirlidersice, a se malo razumesu fudbal onda bi znao da je desni centralni bek isto sto i desni stoper. Nastavi da pratis Zvezdu, ali nemoj da izmiljas toplu vodu i siris lazi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 31.07.2019
09:00

Niko ne može da ti zabrani da pratiš zvezdu na nivo prosečne čirlidersice jer si tako u mogućnosti, ali Degenek nije igrao beka nego desnog štopera u formaciji s 3 štopera jer je Supermiloja svestan da ima prespore štopere pa mora sa trojicom da igra.