Zvezdin omladinac shvatio kako izgleda Milojevićev dril

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.01.2018.
11:34
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić dobio je priliku da odradi pripreme sa prvim timom. Evo kako izgleda Milojevićev dril iz ugla mladog veziste.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde od nedelje se nalaze u Pafosu gde odrađuju bazični deo priprema za prolećni deo sezone.

U ekspediciji lidera domaćeg prvenstva nalaze se omladinci koji su dobili priliku da treniraju sa prvim timom, a među njima i vezni fudbaler Veljko Nikolić.

"Imamo dva puta dnevno treninge i nadam se da ćemo se dobro pripremiti. Mnogo, mnogo je naporno. Naročito ujutru, dok je popodne nešto lakše pošto radimo i sa loptom. Rad sa trenerom Milojevićem je mnogo ozbiljan. Više ima fizičkog napora a manje se radi sa loptom, ali šta je tu je, tako mora. Uslovi za treniranje su čak i bolji nego prethodne godine", rekao je Nikolić.

Stariji su tu da pomognu mlađima da se lakše adaptiraju na nove okolnosti, a Nikolić ističe da se u društvu vršnjaka pripreme lakše podnose.

"Navikao sam na njih, igram sa njima u omladincima, sada smo se samo premestili u prvi tim. Odlično se slažemo. I stariji saigrači mi mnogo pomažu, a u prvom timu mi je uzor Donald. Ugledam se na njegove igre i nadam se da ću ga jednom zameniti", istakao je Nikolić.

Crveno-beli su u ponedeljak odradili dva treninga, a danas će ponovo na teren u jutarnjim i popodnevnim časovima.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju se vraćaju sa Kipra, da pet dana kasnije čeka ih put u Antaliju na centralni deo priprema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kemp
Tuesday, 16.01.2018
14:26

De neka nam se malo treneri posvete u pravljenju kvalitetnih bekova za Reprezentaciju, nit' imamo lijevog , nit' desnog beka.... pitam se kad odu Rukavina i Kolarov , ko će ih zamjeniti ??? nRazmisliti malo o ovome...

avatar
Čeki
Tuesday, 16.01.2018
19:00

A i oni su nam bas svetski vrh :D

avatar
Kemp
Wednesday, 17.01.2018
07:59
avatar
3x3
Tuesday, 16.01.2018
13:02

Najteze pripreme u zivotu kao i uvek. Svake pripreme sve teze, a igraci u sve gorim kondicijama.