Zvezdin novi golman upisao debi, ovo su njegovi prvi utisci

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.07.2018.
12:17
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Što je najvažnije, sačuvao je mrežu, iako se još upoznaje sa novim saigračima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda se ovog leta pojačala u svim linijama tima, a konkurenciju među golmanima pojačao je iskusni Zoran Popović, bivši golman Voždovca, koji je proleće proveo u norveškom Bodo Glimtu.

On je juče upisao i svoj debitantski nastup za crveno-bele, u pobedi nad LASK-om (3:1). Na terenu je proveo drugih 45 minuta, kada je Zvezdina mreža mirovala, što ga svakako čini zadovoljnim.

''Bila je ovo vrlo teška utakmica za nas pošto igramo svaki drugi dan. Pobeda je bitna, Zvezda uvek ide na pobedu i u drugom poluvremenu nismo primili gol. U prvom jesmo iz penala ali to nije toliko bitno, za dva dana imamo novu utakmicu i novu priliku za još bolji utisak'', istakao je Popović za klupski sajt.

Pomoć na debiju imao je i od strane kapitena Vujadina Savića koji mu je dao korisne savete.

''Pošto mi je ovo prvi put da igram utakmicu, moj debi u Zvezdi, nije bilo lako jer ne poznajem još ekipu, Vujadin mi je pomogao, rekao mi je da slobodno komandujem svima u odbrani i da će me slušati.  Dobro je to izgledalo za prvi put, a vreme radi za nas, još bolje ćemo se upoznati i očekujem još bolju komunikaciju'', izjavio je Popović.

Na kraju je posebno izdvojio i svoj važan kvalitet, koji bi i u Zvezdi trebalo da dođe do izražaja.

''Uvek sam dobro pratio igru i uvek sam umeo na vreme da predvidim šta će da se desi'', poručio je Popović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Sunday, 01.07.2018
15:35

Nemam ništa protiv čoveka, ali nije mi jasno zašto smo ga dovodili kad imamo Borjana kao prvu opciju, Supića kao rezervu i Stankovića kao mladu nadu. A i Gobeljić je tu, ako slučajno zatreba!