Zvezdin novi ''bombarder'' - Trijumf u znaku Joveljića

Autor: Darko Mitrović
subota 05.05.2018.
22:00
Izvor: Sportske.net

Gde je stao u Omladinskoj ligi Srbije, Dejan Joveljić nastavio i u seniorskoj konkurenciji. Dva gola postigao je večeras u ubedljivom trijumfu nad Subotičanima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici 35. kola Superlige, novi šampion Srbije Crvena zvezda je pred praznim tribinama stadiona ''Rajko Mitić'' savladala Spartak sa ubedljivih 4:0.

Zvezda je od samog starta počela da vrši pritisak pred golom gostiju. Prvi je golu Lučića pripretio Milan Rodić, šutirao je preko gola sa nekih desetak metara, ali već u šestom minutu Zvezda je povela.

Ben je lepo proigrao Nemanju Radonjića, koji je sa desne strane utrčao u kazneni prostor i udarcem levom nogom poslao loptu u mrežu - 1:0.

Nešto kasnije, Radonjić je imao još jednu stopostotnu priliku, ovoga puta sa leve strane, ali je golman Lučić izašao kao pobednik.

Na drugi gol čekalo se do 35. minuta. Uroš Račić je, po proceni sudije Bojana Nikolića nepropisno zaustavljen u kaznenom prostoru gostiju, usledili su protesti klupe Spartaka, ali bez efekta. Dejan Joveljić je preuzeo odgovornost, šutirao sa bele tačke i precizno izveo najstrožu kaznu - 2:0.

To nije bilo sve u prvom poluvremenu, u 43. minutu slična akcija kao kod prvog gola, ali ovoga puta su Radonjić i Ben bili u obrnutim ulogama. Radonjić asistent, Ben egzekutor za 3:0.

Golove iz prvog poluvremena pogledajte OVDE.

U nastavku još jedna lopta završila je u mreži Lučića, i to u 63. minutu, kada je Dejan Joveljić probio po levoj strani i iskosa šutirao u bliži ugao za 4:0.

Mogla je Zvezda i do ubedljivije pobede, viđeno je još nekoliko dobrih prilika, za Račića, Radonjića, Bena, Milijaš je imao odličan pokušaj sa distance, ali se rezultat do kraja nije menjao.

Iako na tribinama nije bilo navijača, na stadionu se mogla čuti pesma grupe Zvezdinih pristalica koji su meč pratili sa obližnje građevine.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

stadion
-
stadion

Zvezda sada na vrhu tabele ima 54 boda, čak 14 više od drugoplasiranog Partizana, slede Spartak i Radnički sa po 34, Čukarički sa 32, zatim Voždovac sa 30, Napredak sa 27 i Vojvodina sa 25 bodova.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 06.05.2018
01:08

Јовељић је показао да се на њега мора озбиљно рачунати.

avatar
Saturday, 05.05.2018
22:45

Da Radonja ima realizaciju maloga bio bi TOP Class fudbaler u rangu najvećih igrača današnjice, ali avaj. Joveljiću, nastavi sa dobrim radom, nema za tebe zime. Bićeš ti veliki igrač. Tvoje vreme tek dolazi.

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 06.05.2018
02:41

Bio bi Salah.... Salah je isto ovako i u Romi igrao, ali nije znao sanse da iskoristi, u Liverpulu ga je Klop sredio i poboljsao je realizaciji, a jos je promasio jedno 25 stopostotnih sansi ove sezone, a dao je 31 gol u ligi... Radonja ima strasnu brzinu, solidnu kontrolu lopte, ali zavrsnica mu je na nivou kadeta nazalost....

avatar
TSM
Saturday, 05.05.2018
22:34

Овај мали Јовељић ће бити страшан нападач!

avatar
Kladionicar
Saturday, 05.05.2018
22:30

Strasan talenat, jos je i pauzirao koliko se ja secam zbog bolesti neke.

avatar
Forza RoSs0neri
Saturday, 05.05.2018
23:34

Mislim mononukleoza.