Zvezdin novajlija oduševljen, ovo je nova dimenzija fudbala!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 23.10.2019.
10:00
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je sinoć poražena ubedljivim rezultatom u Londonu.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Ekipa Vladana Milojevića je juče poražena od Totenhema ubedljivo sa 5:0, ali moglo je da se desi i da vidimo koji gol u mreži "pevaca".

Ipak, nije se desilo, Zvezdini igrači ističu zasluženu pobedu domaćina, a među njima je i novi fudbaler, tačnije, pridošlica iz Rada Njegoš Petrović.

"Videli ste i sami kakva je ekipa Totenhem, sa moje strane, ovo je druga dimenzija fudbala, mogu reći da su zasluženo pobedili toliko koliko su pobedili.  Sigurno će biti drugačije u Beogradu, prvenstveno zbog naše publike, mislim da se nije niko lako provukao na Marakani, pa verujem da neće ni Totenhem. Iskreno se nadamo i da ćemo imati proleće u Evropi", rekao je Njegoš Petrović.

"Očigledno su superiorni, moj utisak je da kađe uđete u igru, tek onda skapirate koliko treba da radite da biste došli na njihov nivo. Deluje jako teško, ne mogu da opišem, teže je nego na Soniju", rekao je on.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 23.10.2019
11:03

Ja znam ko se provukao na Rajko Mitić i to više puta, jednom je trebalo da bude 1:9, a bilo je samo 2:4 onda kada se Lola spremao da zatvori sve tamo.

avatar
Dorotej
Wednesday, 23.10.2019
10:23

To je to Njegoše. Sada ste videli gde ste a i mi navijači. U kontri njih je 6 istrčalo par puta do naše kaznenog prosrora, nas je bilo samo 4. Imaju tranziciju da peče, a i vidi se da su telesno močni (daleko snažniji od Zvezdinih igrača). Mene je više zaboleo poraz 9:2, jer on znači da nemamo budućnost, koja bi se oslanjala na naš podmaladak.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 23.10.2019
10:19

Bas ovo je razlika izmedju zvezde i velikih klubova...zvezda rasturena sinoc a navijaci zadovoljni,igraci srecni...a kad veliki klub izgubi svi su tuzni,navijaci odmah traze smenu trenera...nisu zadovoljni cak ni remijem