Zvezdin novajlija impresioniran ekipom

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.06.2018.
19:15
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Treme više nema, sjajno je prihvaćen, sad je vreme da na terenu pokuša da se izbori za mesto startera.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedno od Zvezdinih pojačanja ovog leta je i Dejan Meleg, koji je pojačao konkurenciju u veznom redu i navijači sada od njega očekuju da radi ono što je prošle sezone činio Gelor Kanga.

Meleg je još uvek u periodu prilagođavanja na novu sredinu, ali prvi utisci su mu fenomenalni.

''U početku sam imao malo tremu, pitao sam se kako će me prihvatiti saigrači, uprava i stručni štab. Ali, evo, sada se već osećam mnogo opuštenije  Svi su me mnogo dobro prihvatili, a i poznavao sam mnoge igrače i pre dolaske u Zvezdu.

Atmosfera je sjajna i mislim da je to glavni faktor koji krasi Crvenu zvezdu. Ulovi u Austriji su fenomenalni kao i hotel i svi tereni gde ćemo trenirati i igrati utakmice. Najvažnije je da svi budemo zdravi i da ne bude povreda na pripremama'', izjavio je Meleg za klupski sajt.

Crveno-beli se od ovog vikenda nalaze na pripremama u Austriji, a Meleg veruje da će šampion Srbije na pravi način dočekati početak sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona i da će i naredne sezone ostaviti značajan trag u Evropi.

''Svi smo profesionalci, svi smo brzo ušli u ritam treninga. Trener je fenomenalan, sjajno radi što je pokazao i svojim rezultatima prošle sezone. Za nas novajlije je najvažnije da se što pre uklopimo u tim, jer ovaj tim je prošle godine napravio sjajan rezultat, i važno je da se mi što pre uklopimo u sistem rada koji se pokazao kao uspešan'', rekao je Meleg.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 24.06.2018
19:41

Kangu je tesko zamenuti,njegove pasove,bombe,mnogo trcanja svih 90 minuta i oduzimanja lopti protivniku . Jedino cudna narav.