Zvezdin navijač učestvovao u izboru predsednika Partizana?

  • Autor: Mihajlo Vidojević

  • 25. oktobar 2016.

  • 16:21

  • Izvor: Sportske.net, blic.rs

  • facebook
  • twitter
  • email

Mnoge stvari koje se tiču izbora u fudbalskom klubu Partizan odavno su izašle iz normalnih okvira, pa tako ne čudi ni to što se osoba koja javno podržava Crvenu zvezdu pojavila i glasala na jučerašnjoj Skupštini.

Zvezdin navijač učestvovao u izboru predsednika Partizana?
Foto: Beta/BranislavBožić/Ds
Priča oko izbora novog predsednika FK Partizan neće biti okončana imenovanjem Milorada Vučelića za novog prvog čovela kluba iz Humske o čemu svedoče i današnji navodi vezani za jučerašnju Skupštinu.

Lider "opozicije" Nenad Bjeković podneo je tužbu kojom će pokušati da ospori izbor Milorada Vučelića za novog predsednika Partizana, a ona je dopunjena nakon jučerašnje Skupštine.

Više o razlozima za novu tužbu mogli ste da čitate OVDE!

Nakon što je Nenad Bjeković javnosti predočio svoja saznanja da na jučerašnjoj sednici nije bilo kvoruma i da je Vladimir Vuletić "doveo dvojicu svojih ljudi" kako bi Skupština mogla da se održi, pojavile su se informacije da je jedan od mladića navijač Crvene zvezde.

Novi potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić tvrdi da su Uroš Mijatović i Bojan Nišić regularno izabrani za delegate 12. i 13. oktobra ali u izjavi za "Blic" ne govori o navijačkoj opredeljenosti prvonavedenog mladića, inače studenta Pravnog fakulteta.

Skupstina Partizan
Foto: Beta/BranislavBožić/Ds

"Mijatović izabran je na zboru navijača koji su organizovali predstavnici klubova, prijatelja i pristalica Partizana što je u skladu sa statutom. Bilo je tu predstavnika iz Beograda, Republike Srpske, Herceg Novog... Naš statut zahteva regionalnu zastupljenost navijača i mi smo prihvatili izveštaj sa njihovog zbora" rekao je Vuletić za "Blic".

Pomenuti izvor ukazao je na to da se na "Fejsbuk" profilu Uroša Mijatovića nalaze "lajkovane" stranice vezane za Crvenu zvezdu što nedvosmisleno ukazuje na to da se radi o pristalici ili navijaču "večitog" rivala.

Uros Mijatovic fejsbuk
Screenshot: Facebook

Vladimir Vuletić je negirao optužbe Nenada Bjekovića i ponovio da je sve vezano za jučerašnju Skupštinu urađeno po Statutu i zakonu.

"O prevari nema govora. Ja razumem da Bjeković ima problem da prebroji delegate jer s godinama oslabe kognitivne funkcije, a hoće to i usled delirijum tremensa. Pričinjavaju mu se beli miševi, ali to su ipak delegati" dodao je Vuletić.

Evidentno je da će priča oko izbora u FK Partizan, načinu na koji je Milorad Vučelić izabran, prisustvu navijača Crvene zvezde i ostalim stvarima još biti reči u danima koji slede.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari