Zvezdin napadač kandidat za prestižnu nagradu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.07.2018.
10:31
Izvor: Sportske.net

Nije ovo prvi put da talentovani napadač ulazi u uži izbor za nagrade koje se dodeljuju mladim igračima.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Stotinu najtalentovanijih fudbalera današnjice i ove godine se našlo na listi koju je formirao ugledni italijanski list "Tutosport".

Verujemo da je poklonicama fudbalske igre nagrada "Zlatni dečak" dobro poznata, tako da nema razloga da previše objašnjavamo o kakvom se izboru radi.

Novinari "Tutosporta" prave svake godine listu od 100 najtalentovanijih fudbalera koji su pod ugovorima sa evropskim klubovima. Glasa se na sajtu "Tutosporta" i na kraju jedan od igrača osvaja prestižnu nagradu.

Na listi od 100 najtalentovanijih fudbalera današnjice nalazi se napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić koji je u prethodnoj sezoni počeo da nastupa za prvi tim šampiona Srbije.

Momak rođen u Bijeljini jedini je srpski kandidat za nagradu "Zlatni dečko", a konkurenciju mu prave mnogi mladi igrači za koje se već sada može reći da imaju velike karijere.

Kompletan spisak kandidata za koje možete glasati nalazi se na sajtu "Tutosporta", a treba reći da je ugledni italijanski list napravio i neke propuste.

Na spisku nećete naći Rajana Sesenjona (Fulam), Vinicijusa (Real Madrid) ili Moisa Keana (Juventus), a radi se o velikim talentima koji bi mogli da naprave sjajne karijere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 02.07.2018
12:39

Ovo je velika cast za Zvezdu i Srbiju.

avatar
bagra
Monday, 02.07.2018
11:10

Razlika je samo sto npr Sesenjon igra vec u prvom timu i sto ce da igra PL, a pitanje je kada ce ovaj decko dobiti sansu.