Zvezdin napadač efektno uzvratio ''hejterima''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.10.2016.
09:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Još jedna utakmica, još jedan njegov gol, još jedna prilika da se (ne)objektivnim kritičarima ''zapuše usta''.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić dugo je u proteklom periodu bio u senci Portugalca Uga Vijere, iako je maltene svaku ukazanu priliku koristio na najbolji način.

Ipak, bez obzira i na gol u ''večitom derbiju'' prošle sezone i odličan učinak u mnogim drugim mečevima, Sikimić kao da još uvek nije stekao poverenje dela navijača Crvene zvezde.

Tako smo i pred najnoviju utakmicu sa Javor Matisom u Ivanjici, mogli na društvenim mrežama da vidimo komentare ''neprijatno iznenađenih'' pristalica Zvezde zbog odluke trenera Božovića da Sikimić bude starter u ovom susretu.

Kao i obično, Sikimić je na ukazano poverenje odgovorio još jednim pogotkom, pa onda i asistencijom Ristiću za konačnih 4:2 i ponovo pokazao da zaslužuje šansu u ekipi Crvene zvezde.

Ono što ga je i dodatno opterećivalo u poslednje vreme, jeste i incident u Novom Pazaru, kada je u jednom duelu pred golom domaćih teško povredio golmana Pazaraca Mladena Živkovića.

Suspenziju od strane ''disciplinaca'' je odradio, ali su mu teško pali i brojni komentari u kojima su ga osuđivali da je namerno povredio golmana Novog Pazara.

U izjavi za današnji ''Žurnal'', Sikimić je iskoristio priliku da im svima odgovori.

''Ko je iole normalan, kada pogleda snimak, reći će da nisam imao nameru. Komentara će uvek biti, a ja imam mnogo veću ambiciju u životu od sedenja pred kompjuterom i komentarisanja vesti. Dobijao sam na društvenim mrežama poruke, ali sve se 'proguta'. Samo ja znam kako sam ovo podneo, a dogodilo se nehotično'', istakao je Sikimić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Tuesday, 04.10.2016
17:13

Da bi sedeo pred kompjuterom treba biti pismen, a znamo koliko ste vi fudbaler pismeni...do 33 godine si igrao po selima i sad se praviš pametan..Only in Serbia

avatar
Marko Stojanovic
Tuesday, 04.10.2016
09:24

ovaj igrac je realno jedan od najpotcenjenijih igraca u Crvenoj Zvezdi. Pravi vojnik ekipe koji cuti i izvrsava svoje zadatke. Realno svaki put je odradio svoj posao ne 100% vec 150%. Steta samo sto to drugi ne vide.

avatar
gosfkcz
Tuesday, 04.10.2016
10:33

Steta je sto ti ne vidis ili ne razumes sta gledas. Njegovo kretanje je kriminalno (tu mislim na polozaj u prostoru) za jednog spica , njegov povratni pas nema ni 20% uspesnosti, gradjenje na nivou rekreativca, brzinu necu ni da komentarisem, mnogo je elemenata igre od kojih prosecan gledalac vidi broj datih golova ako je u pitanju napadac ili broj primljenih golova nakon greske ako je u pitanju odbrambeni igrac. To sto je dao gol ne menja stvari. Covek ne da ne zasluzuje sansu nego je i to sto je clan Zvezde uvreda za klub. Joveljic bi verovatno dao isti broj golova uz manje gresaka ali bi uz to i dobili igraca za buducnost.