Zvezdin minimalac u Gornjem Milanovcu, presudio Milunović!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 16.12.2020.
17:54
Izvor: Sportske.net

Metalac nije uspeo da napravi iznenađenje.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu u 19. kolu Superlige Srbije u Gornjem Milanovcu gde su bili bolji od Metalca 1:0.

Posle pokušaja Vlalukina, gosti su krenuli dosta ofanzivnije i zapretili preko Falćinelija, što kao da je nagovestilo ono što će se dogoditi u 36. minutu.

El Fardu Ben je iz kornera sa desne strane idealno uposlio Nemanju Milunovića koji je glavom savladao nemoćnog Puletića.



Do kraja poluvremena videli smo po jednu izglednu priliku na obe strane - pred golom Metalca ponovo je zapretio Falćineli, dok je Popović umalo savladao Borjana koji je loptu skrenuo u korner nakon udarca glavom.

Nastavak igre je započeo nešto mirnije, ali je monotoniju razbio Ben koji ipak nije uspeo da udvostruči prednost svoje ekipe nakon dodavanja Ivanića.

Metalac se trgnuo nakon toga i izgradio nekoliko opasnih napada, ali je Zvezda mogla ponovo do gola kada Milićević umalo nije savladao sosptvenog golmana, no lopta je otišla u korner.

Ipak, domaćin nije uspeo da ozbiljnije ugrozi Borjana, pa je na kraju rezultat na semaforu ostao nepromenjen. Metalac je meč završio sa igračem manje pošto je Grbović u finišu zaradio drugi žuti karton.

Zvezda je ovom pobedom ponovo na devet poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, dok je Metalac 11. na tabeli Superlige sa 25 bodova.

baner
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 16.12.2020
20:12

Lazeticu sram te bilo sklanjai ste se Zvezdi.

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 16.12.2020
19:18

Eto, skoro kraj jesenjeg dela, dominira tim (od detinjstva sam okoreli Zvezdas) koji jedva sacuvao 1;0, i to protiv Metlca, ekipe koja nema neki imperativ da bude megju prvim ekipama, sta reci, to je nasa realnost, zato smo tu gde jesmo. Ne kazem da je Zvezda toliko lose igrala, od 5 sansi jedna najteza ulazi, ali to je sport. Imati u timu igrace koji zaista vredjaju intelegenciju fudbala, ali zaista i biti prvi je umetnost i to sa 9 bodova ispred ovog drugog jos goreg tima nego Zvezda. Necu o imenima jer gotovo svi znaju o kome se radi. E sad, Ivanic danas igrao tacno tako kao sto je igrao pre ulaska u formu, znaci nit trci, nit dodaje, niti igra odbranu, niti trazi loptu...... mogao bih do jutra, mozda je on potez igrac ali za ove nase njive jer za Evropske tekme daje sve od sebe pa nema nesto narociti doprinos. Za Nikolica necu da trosim minut svog zivota da pisem jer zaista je ocajan. Iznenadjenje za mene je konacno deda Milun, u zadnje par tekme je bas dobar, pa ovaj jadni NJegos, Pankov, i Gajic. Bio bih najsrecniji da se otarasimo prevelikog budzeta i prodamo bar po nekoj ceni Rodica, Simica, Spidia, Vukana, Nikolica, Gobelju, Bena, Boacija, Degeneka, i uzeti iz domace lige neke solidne igrace koji uz Kataija, Gavrica, Falcinelija, Dede, ..... i jos nekih likova da uzmemo titulu!
pozdrav.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 16.12.2020
21:46

Opusti se mao, valja se.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 16.12.2020
19:15

Bravo momci,pobeda se pise!Apsolutno zasluzena jesenja titula!

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 16.12.2020
19:15

Od 5 zvezdinih igrača u šesnaestercu metalca trojicu niko ne čuva. Očigledno sklanjanje!

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 16.12.2020
20:28

Pocela i vasa filijala da nam se sklanja a?Zanimljivo.Jos da vratimo u Super Ligu,Dzombu,Vučurovica i Bogdanovica iz Smedereva pa i oni da nam se sklone.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 16.12.2020
21:45

Naredio im njihov trener da nam se sklone ljepi, ah, ha, ah, ha,

avatar
Dimitrije Petrovic
Wednesday, 16.12.2020
18:58

Neverovatno važni bodovi, kada je očigledno koliko se nikome danas nije igralo, dobro je da je kraj ovog dela sezone...