Zvezdin kapiten ga mnogo ceni, a on bi voleo u Partizan! Da li je zamena za Sadika?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.01.2020.
10:12
Izvor: Sportske.net

Ne krije želju da obuče dres crno-belih.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan se bori sa unosnim ponudama sa svih strana, a reklo bi se da je posebno interesantan Umar Sadik.

Njegova cena je 12 miliona evra, a Partizan je već dobijao 10 miliona koje je odbio. Ono što treba napomenuti jeste da je on i dalje fudbaler Rome, kao i da Partizan u svakom trenutku može iskoristiti opciju po kojoj će Sadika otkupiti za 1,6 miliona evra.

Partizanu je potreban rezervni napadač, a možda čak još jedan ukoliko Sadik ode. Jedini o kome je bilo reči jeste Bojan Matić.

"Ne znam šta da kažem. Po slovu ugovora gledajući, od mene malo toga zavisi. Pre šest meseci sam produžio saradnju sa Vojvodinom i moj ugovor sada važi još godinu i po dana. Dakle, ja se tu malo pitam, sve je u rukama Vojvodine i Partizana
", rekao je Bojan Matić za "Žurnal".

Ističe i da bi bilo dobro da potpiše još jedan dobar ugovor.

"Uskoro ću da napunim 29 godina i s te strane gledano, ne bi bilo loše da potpišem još jedan ugovor. Što da ne s Partizanom. Ponavljam, ne znam koliko ima istine u onome što se priča i zato nema smisla da se izjašnjavam. Ako se klubovi dogovore, onda ću da razmislim i donesem odluku. Do tada sam mislima stopostotno u Vojvodini i stalo mi je da se što bolje pripremim za drugi deo sezone", rekao je Bojan Matić.

Zanimljivo da nam je tokom jednog intervjua Milan Borjan u Antaliji pre dve godine rekao da je Bojan Matić najbolji napadač lige u tom trenutku, ako izuzmemo napadače Crvene zvezde.

"Veoma cenim Matića iz Šapca, fenomenalan je napadač. Ne bih pravio neku veliku razliku među ostalima, ali mislim da je golman Popović bio fenomenalan, golman Voždovca. Rockov iz Vojvodine, takođe...", rekao nam je Borjan pre dve godine kada smo ga pitali da odabere tri najbolja fudbalera domaćeg takmičenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 17.01.2020
17:44

Matić je profil igrača kakav treba Partizanu za 15 bunkera iz SL, ali što se tiče kvaliteta nedostaje mu dribling da bi mogao da igra za Partizan bez obzira na takmičenje, kao što Petkoviću za klasičnog napadača Partizana nedostaju visina tj. skok i igra leđima okrenut protivničkom golu tj. duel igra, mada je Petković profil igrača koji više liči krilnom nego centralnom napadaču.

avatar
Brajkoo
Friday, 17.01.2020
14:10

Mozda je dobar za Ping Pong ligu ali definitivno nema kalitet za Partizan!

avatar
Predrag Markovic Dzeksi
Friday, 17.01.2020
17:34

Matketa sam gledao vise sezona, dok je bio u Macvi. Moram reci da je jako kvalitetan, ima jako dobar osecaj za gol. Prosto mu se lepi lopta za nogu, kod prijema je jako dobar, lepo se otkriva. Videcemo jos :)

avatar
Brajkoo
Saturday, 18.01.2020
18:08

Losa motorika, trom, sa 28 god da bi igrao u Partizan morao bi mnogo vise da pruza. Ova bi samo zauzeo mesto nekom klincu a ucinak 0

avatar
Offside
Friday, 17.01.2020
12:46

Sadik odlazi u Italiju i taj posao ce biti gotov do kraja nedelje.Ako on ode mora se posegnuti za inostranim napadacem!Postujem i Petkovica i Matica ali njihovi kvaliteti (u slucaju jednog i godine) nisu za prvi tim Partizana!Ako se pravi tim vec sada za kvalifikacije za Evropu na leto mora se naci napadac koji ce praviti razliku a koji ce posle moci da se naplati!