Zvezdin igrač krenuo u Zemun, završio u Crnoj Gori

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.02.2019.
09:37
Izvor: Sportske.net

Nisu u Gornjoj Varoši bili zadovoljni viđenim, pa je izvesno da će Zvezdin fudbaler na kraju završiti na pozajmici u Crnoj Gori.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Morala je Crvena zvezda da se odrekne usluga pojedinih igrača ove zime, pa su neki realizovali transfere u inostranstvo, a drugi otišli na pozajmice.

Među igračima koji su poslati na pozajmicu našao se i Brazilac Ze Markos (21) koji je počeo pripreme sa crveno-belima, ali je otpao sa spiska putnika za Antaliju.

Mladi štoper je prvo poslat u Zemun, a u Gornjoj Varoši su posle desetak dana odlučili da im Brazilac nije potreban i da imaju bolja rešenja u odbrani.

Zbog toga je odmah pronađeno alternativno rešenje. Crnogorske "Dnevne novine" prenose da je Ze Markos prešao na pozajmicu u ekipu Grblja do kraja tekuće sezone.

Klub iz Radanovića posle 19 odigranih utakmica zauzima šesto mestu u Crnogorskoj fudbalskoj ligi (CFL) sa 25 osvojenih bodova.

Ze Markos je jesenji deo sezone proveo u Radu, odigrao sedam utakmica i postigao gol. Sa Zvezdom ima ugovor do leta 2021. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZubA
Monday, 11.02.2019
11:55

Jel moguce da za njega nema mesta bar sad da se proba decko? Pa nije moguce da je losiji od onog Sumaile. Ako su njemu mogli da daju sansu, nek je dobije i Ze Markos.

avatar
MarkoSi
Monday, 11.02.2019
12:10

Sport je vrhunski paravan za pranje para. Cenim da taj Ze Markos upravo za takve stvari i služi.

avatar
MALI PLAVI
Monday, 11.02.2019
15:38

Ako se ne može izboriti u Zemunu ili Radu, sta će nam u Zvezdi?