Zvezdin glavni zadatak pred Tiranu - kako se sačuvati od korone?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 23.08.2020.
09:18
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Pozitivni testovi napravili su velike probleme pojedinim ekipama tokom kvalifikacija za evropska takmičenja, a svako gostovanje donosi veći rizik nego utakmica na domaćem terenu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda nastavlja svoj evropski pohod, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona "crveno-beli" gostuju Tirani.

Bezbednosni protokol je možda i najbitniji u vreme pandemije koronavirusa, pa će beogradski tim uraditi sve što je potrebno kako bi sačuvao svoj tim.

Sportski žurnal prenosi da su igrači i članovi stručnog štaba testirani juče, kao i da ih čeka još jedan test danas pre večernjeg treninga.

Rezultati će biti poznati pre poslednjeg treninga pred put u Tiranu, kako bi se otklonile sve dileme i ispoštovala procedura. Ukoliko se dogodi da je neko u ekipi, stručnom štabu ili lekarskom timu pozitivan na koronavirus, ostaće u Beogradu u izolaciji, piše Žurnal.

Članovi ekspedicije ne bi trebalo da budu testirani i u Tirani usled dogovora između dve države da putnici iz Srbije ne moraju da budu podvrgnuti testiranju kada slete u glavni grad Albanije.

Meč se igra u utorak od 20 časova.
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 23.08.2020
13:10

Најбоља заштита је добро припремљена тактика .

avatar
Dorotej
Sunday, 23.08.2020
11:40

Glavni zadatak mora da bude priprema taktike (za različite scenarije dešavanja) i tima za utakmicu. COVID -19 je postao realnost i naduvavanje tega aspekta unosi nepotrebnu nervozu.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 23.08.2020
09:25

Deki pamet u glavu jer trener tirane u njihovoj stampi daje izjave da je Zvezda samo jedna prepreka na putu za ulazak u Ligu Sampiona sto je njihov cilj od samog pocetka jer zele da urade nesto sto do sad ni jedan albanski klub nije uradio. Jos jednom da ponovima ako protiv njih otvoris utakmicu kao u poslednjem derbiju ili protiv Evrope onda neces obrukati samo sebe, nego i Zvezdu i srpski fudbal.

avatar
Dorotej
Sunday, 23.08.2020
11:35

Mene brine da on nije sposoban da otvori bolje. Pa vidi samo kako je otvorio poslednju utakmicu sa Proleterom! Pitao sam se šta rade na treninzima. Zvezda treba kvalitetnijeg trenera.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 23.08.2020
15:01

Ni meni nije jasno zasto vazne utakmice otvara bez snage i energije i tako protivniku podize samopouzdanje. Tesko nama ako tako otvori utakmicu u tirani jer oni ce da ginu na terenu i prevazice svoje mogucnosti samo da pobede. Nadam se da je Stankovic svestan svega toga i da nece ponoviti greske sa derbija i Evrope. Po meni njegov najveci problem je strucni stab jer tamo su skoro sve Italijani, a oni ne osecaju Zvezdu kao mi.