Zvezdin džoker postigao gol sa posvetom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.05.2019.
09:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nije često dobijao priliku Milan Jevtović u sezoni na izmaku i zato mu juče postignut gol mnogo znači.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Svega devet prvenstvenih nastupa upisao je Milan Jevtović ove sezone u dresu Crvene zvezde, a ako ne računamo jučerašnjih pola sata u duelu sa Proleterom, na terenu je u proseku provodio po 44 minuta.

Ni juče Milan Jevtović nije bio u startnoj postavi, ali mu to nije smetalo da u završnici postigne gol i donese trijumf svom timu.

"Srećan sam zbog trećeg gola u crveno-belom dresu, videlo se i po slavlju koliko mi znači pogodak. Drago mi je što sam iskoristio šansu i opravdao poverenje trenera i stručnog štaba", rekao je Jevtović.

Čačanin se najbolje snašao posle kornera u 75. minutu i iskoristio kiks golmana Proletera Miloša Vesića. Postignuti gol Jevtović je posvetio drugu.

"Nakon kornera koji je izveo Ebisilio, golman Proletera je bio nesiguran i najbolje sam se snašao u toj gužvi. Vežbamo često završnicu na treninzima, volim da ostajem da radim na tome i sada se to i isplatilo. Posvetio bih ovaj gol svom drugu Nikoli Timotijeviću", poručio je Jevtović.

Crveno-beli se okreću narednom duelu, a to će biti revanš utakmica polufinala Kupa Srbije. Duel u Lučanima trebalo bi da predstavlja formalnost, pošto je Zvezda prvu utakmicu dobila rezultatom 4:1.

"Imamo lepu prednost, ali svesni smo da ne smemo da se opustimo. Mladost je dobra ekipa i zato ćemo se maksimalno ozbiljno pripremiti za taj susret. Naravno, podrška navijača biće naš adut, a verujem da će dobar rezultat biti još lepši povod da u što većem broju ispune stadion na proslavi titule, u nedelju kada ćemo odmeriti snage sa Napretkom", zaključio je Jevtović.

Crvena zvezda je odbranila šampionsku titilu, u utorak bi odlukom Skupštine FS Srbije mogla da osvoji još jednu, a ukoliko se plasira u finale Kupa Srbije za "duplu krunu" će igrati 23. maja u Nišu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke