Zvezdin defanzivac nema dilemu: "Slavićemo titulu sa navijačima!"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 12.05.2020.
08:52
Izvor: Sportske.net, novosti

Jedva je dočekao trening sa ekipom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Defanzivac Crvene zvezde Radovan Pankov istakao je u intervjuu za Novosti da je jedva dočekao povratak na teren nakon dvomesečne pauze usled pandemije.

"Uželeli smo se jedni drugih, zajedničkog rada i druženja. U početku nismo koristili zajedničke svlačionice, radili smo po grupama, striktno se pridržavali svih mera. Uspeli smo da popijemo po neku kafu, ali smo se svi dogovorili da ovih dana, posle treninga izađemo u neki restoran na zajednički ručak, da se opustimo i ispričamo. Svima nam je nedostajo pravi rad, da sve pršti na treninzima, da se šalimo..."

Potrebno je vremena kako bi se fudbaleri vratili u formu.

"Izgubili smo malo kondiciju, ali ne mnogo. Trčanje i snagu smo održavali po programu koji smo svakodnevno dobijali od stručnog štaba. Više je nedostajao rad sa loptom. Pred pauzu smo počeli da igramo kako Zvezdi i dolikuje, lep, dopadljiv fudbal sa mnogo golova. Imamo vremena da se približno vratimo u tu formu i završimo sezonu na najbolji način. Pored titule želimo da osvojimo i Kup, to bi bila prava podloga pre novih evropskih kvalifikacija", smatra defanzivac.

Pankov veruje da će Zvezda overiti titulu već u prvom narednom meču koji se 31. maja igra na Banjici protiv Rada.

"Još nemam taj osećaj, imamo oko tri nedelje da se spremamo do te utakmice. Naravno, mnogo mi je krivo što nećemo moći sa navijačima da podelimo radost. Slavićemo zajedno sigurno, možda kasnije, možda početkom sledećeg šampionata. Nije to to, bez njihove podrške i pesme", rekao je fudbaler "crveno-belih".

Kazino

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 12.05.2020
16:35

Sa navijacima 31. titulu ce da slavi srpski sampion pravi.